Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k), der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet og samler det skrald op som du ikke lige orkede at tage med hen til skraldespanden i aftes, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Dem der gør alt for at netop DIN by skal være rar og tryg at bo i, uden uendelige rækker af tomme butiksfacader og ledige lokaler.

Dem der med stor viden og erfaring håndplukker de bedste styles (ofte med dig i baghovedet når de køber ind) som de sætter sammen til inspirerende outfits, og som altid står klar med råd og ærlig vejledning og hjælper dig med at få fremhævet dine bedste features!

DEM vil jeg hylde

Jeg vil IKKE hylde de store kæder og udenlandske webshops, der konstant presser de små lokale butikker til at falbyde deres varer, med store tab, haltende budgetter og søvnløse nætter som følge.

Jeg vil IKKE hylde ligegyldigt (over)forbrug, hvor alt der betyder noget er prisen. Hvor sekundavarer, lavet af dårlige materialer og produceret under miserable forhold, ukritisk hives ned fra hylderne i en rus hvor man bare skal have mere, mere, mere…

Hvorfor jeg påstår at det er sekundavarer?

Fordi det uundgåeligt er den vej det går. Hvis det kun er prisen der er det afgørende, og hvis detailhandlen hele tiden skal holde udsalg og rabat-dage og aldrig få en fair pris for deres varer, så daler kvaliteten.

For det er fuldstændigt umuligt, at producere varer i høj kvalitet på en socialansvarlig måde, hvis vi på samme tid, skal kæmpe for at få en ordentlig pris for dem.

Så nej tak til Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, Midseason-sale, Min-mand-har-givet-mig-blomster-udsalg og alle de andre mere eller mindre kreative udsalgsdage.

Hos WEIZ Copenhagen har jeg, siden jeg åbnede for 19 år siden, holdt fast i de 2 årlige udsalg, samt butikkens fødselsdagsmarkering (d. 8/12), og det har jeg tænkt mig at blive ved med!

Kh Ulla (Der selvfølgelig er i butikken hele dagen, hvor jeg har tænkt mig at gøre det lidt hyggeligt for mig selv, og glæde mig over, at jeg trods alt, har et job jeg elsker ❤)

PS: Skal du absolut ud og gå amok til Black Friday i dag, så gør mig lige en tjeneste: Før du svinger dankortet, så tag en dyb indånding og spørg dig selv: ”Får jeg glæde af dette her, og holder det i lang tid? ” – Hvis ikke, så lad købet ligge.

Ingen har brug for flere fejlkøb, rod og ragelse.

Køb kun kjoler og andre ting du virkelig, virkelig gerne vil have. Det er dem du bliver gladest for i længden

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤