Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k), der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet og samler det skrald op som du ikke lige orkede at tage med hen til skraldespanden i aftes, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Dem der gør alt for at netop DIN by skal være rar og tryg at bo i, uden uendelige rækker af tomme butiksfacader og ledige lokaler.

Dem der med stor viden og erfaring håndplukker de bedste styles (ofte med dig i baghovedet når de køber ind) som de sætter sammen til inspirerende outfits, og som altid står klar med råd og ærlig vejledning og hjælper dig med at få fremhævet dine bedste features!

DEM vil jeg hylde

Jeg vil IKKE hylde de store kæder og udenlandske webshops, der konstant presser de små lokale butikker til at falbyde deres varer, med store tab, haltende budgetter og søvnløse nætter som følge.

Jeg vil IKKE hylde ligegyldigt (over)forbrug, hvor alt der betyder noget er prisen. Hvor sekundavarer, lavet af dårlige materialer og produceret under miserable forhold, ukritisk hives ned fra hylderne i en rus hvor man bare skal have mere, mere, mere…

Hvorfor jeg påstår at det er sekundavarer?

Fordi det uundgåeligt er den vej det går. Hvis det kun er prisen der er det afgørende, og hvis detailhandlen hele tiden skal holde udsalg og rabat-dage og aldrig få en fair pris for deres varer, så daler kvaliteten.

For det er fuldstændigt umuligt, at producere varer i høj kvalitet på en socialansvarlig måde, hvis vi på samme tid, skal kæmpe for at få en ordentlig pris for dem.

Så nej tak til Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, Midseason-sale, Min-mand-har-givet-mig-blomster-udsalg og alle de andre mere eller mindre kreative udsalgsdage.

Hos WEIZ Copenhagen har jeg, siden jeg åbnede for 19 år siden, holdt fast i de 2 årlige udsalg, samt butikkens fødselsdagsmarkering (d. 8/12), og det har jeg tænkt mig at blive ved med!

Kh Ulla (Der selvfølgelig er i butikken hele dagen, hvor jeg har tænkt mig at gøre det lidt hyggeligt for mig selv, og glæde mig over, at jeg trods alt, har et job jeg elsker ❤)

PS: Skal du absolut ud og gå amok til Black Friday i dag, så gør mig lige en tjeneste: Før du svinger dankortet, så tag en dyb indånding og spørg dig selv: ”Får jeg glæde af dette her, og holder det i lang tid? ” – Hvis ikke, så lad købet ligge.

Ingen har brug for flere fejlkøb, rod og ragelse.

Køb kun kjoler og andre ting du virkelig, virkelig gerne vil have. Det er dem du bliver gladest for i længden

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤