Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Dagens outfit | Perfekte juleønsker

Er du klar til julen?

 

Godt spørgsmål ikke 😊

Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst,

jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik,

med fødselsdagssalg (TAK for den overvældende interesse i øvrigt 🙏)

med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang.

Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde!

 

Og så er der jo alt det der med juleønsker og julegaver...

 

I sidste uge kom en af mine skønne stamkunder forbi,

og prøvede den helt nye, super lækre Winnie kjole i petrol fløjl.

Den var hun ret vild med,

og kunne næsten ikke slippe den igen ❤

Den kjole skulle simpelthen bare på ønskelisten!

 

Og så kom jeg til at tænke på,

at hele dagens outfit faktisk var perfekte juleønsker

 

Dagens outift | perfekte juleønsker | Winnie kjole petrol fløjl

 

Så hvad har jeg på?

 

Juleønsker | Winnie kjole petrol fløjl

Dagens outfit | julegaveønsker | ternet tørklæde

Juleønsker | Sorte benvarmere | Marine 5 strømpebukser Oroblu

Dagens outfit | juleønsker | Winnie kjole petrol fløjl

Photo credit Rikke Falck Larsen Photosbyfalck.dk

 

Nu ved jeg godt,

at du højst sandsynligt har et julegave-budget du skal holde,

derfor er jeg glad for at vise et outfit,

hvor priserne starter på beskedne 95,- ❤

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!
I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k) der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet, skrald op, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤