Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!

October 10, 2019

Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!

For mange år siden

var jeg på en mini-ferie samme med min mand i Malmø.

Om aftenen spiste vi på en lille eksklusiv restaurant,

det var en af de der aftener,

hvor alting bare gik op i en højere enhed ❤

 

Jeg var klædt i en pang-rød skjortekjole og høje sko,

et look der gav stor opmærksomhed, stort set hver gang jeg rørte på mig.

 

Jeg glemmer aldrig følelsen af de mange beundrende blikke,

det var den gang jeg lærte,

at en rød kjole ikke går uset hen!

 

Og det bringer os direkte hen til dagens outfit,

den über smukke prikkede røde Octavia kjole,

og et look du helt sikkert ikke bliver overset i ❤

 

Dagens outfit | prikket rød Octavia kjole med sorte netstrømper

Så hvad jeg har på?

Dagens outfit | Prikket rød Octavia kjole med sort halskæde WEIZ Copenhagen

Dagens outfit | Prikket rød Octavia kjole | Close-up af drapering

Dagens outfit | Prikket rød Octavia kjole | Sorte netstrømper Oroblu

Dagens outfit | Prikket rød Octavia kjole | Blomstret sort bandana

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤