Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | Efterårets flotteste kimono kjole!

September 19, 2019

Dagens outfit | Efterårets flotteste kimono kjole!

Da jeg åbnede kassen med de nye kimono kjoler,

gibbede det næsten i mig af fryd.

For hold nu op hvor er den nye Kalina kimono kjole bare super smuk!

 

Ja, jeg har naturligvis selv designet den,

og nøje udvalg stoffet mellem hundredvis af prøver,

og selv sendt det hele på systuen.

Alligevel oversteg det færdige resultat langt mine forventninger ❤

 

Kontrasten mellem det fine blomsterprint

og den kraftige orange stribede kant er

magnifique

(som man siger hvis man gerne vil være lidt international...)

 

Dagens outfit | Blomstret Kalina kimono kjole

Så hvad har jeg på?

 

Dagens outfit | Kalina kimono kjole med blomster | Cobalto 6 Oroblu tights

Dagens outfit | Closeup støvet grøn Kalina kimono kjole | multifarvede armbånd

Dagens outfit | Blomstret Minnies bandanna

Photo credit Rikke Falck Larsen Photosbyfalck.dk

 

Bedst som man ikke troede at denne kjole kunne se bedre ud,

så satte min dygtige fotograf, Rikke

mig lige foran den orangerøde mur ved butikken,

og jeg skal da lige love for at det fik farverne til at poppe!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤