Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

Årets sidste fest nærmer sig!

Har du tænkt over hvad du skal have på?

 

Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften.

med min søster, bror & hans kæreste og deres børn,

så dresser jeg stadig op i en flot kjole,

(gerne noget med glimmer og farver)

og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup ❤

 

Nytårsaften markerer afslutningen på det forgange år,

og starten på det nye.

Det er en aften fuld af glæde og forventninger,

og heldigvis en aften hvor det er tilladt at skeje lidt ud.

 

Der er kort sagt ikke nogle regler for dit nytårsoutfit!

 

Jeg har sammensat et nytårsoutfit, hvor jeg tror alle kan være med!

Det er i virkeligheden ret enkelt

med udgangspunkt i den smukke sorte Olga kjole,

men det får understreget festen

af den super cool guld Claret jakke ✨✨✨

 

Ja, den jakke er muligvis totalt "over the top"

men det er nytår for fa'n - ALT er tilladt!

 

Nytårsoutfit | Sort Olga kjole med guld jakke

 

Så hvad har jeg på?

 

Nytårsoutfit | Sort kjole med guld cardigan | WEIZ Copenhagen

Nytårsoutfit | sort draperet Olga kjole med guld cardigan | WEIZ Copenhagen

Det perfekte nytårsoutfit | sort kjole med guld cardigan | WEIZ Copenhagen

Det perfekte nytårsoutfit | Guld og sort jakke | WEIZ copenhagen

Photo credit Rikke Falck Larsen Photosbyfalck.dk

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!
I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k) der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet, skrald op, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤