Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

I virkeligheden kræver det ret få

komponenter at skabet det perfekte look.

Hvis bare man har en skøn kjole,

man både føler sig godt tilpas i,

og der klæder dine former,

så er resten bare ad-ons :-)

 

Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole.

Jeg ELSKER Celine kjolen,

og eftersom det er vores bedst sælgende kjole EVER,

ved jeg,

at der er mange af jer der har det på samme måde!

 

Celine kjolen sidder bare som den skal,

fremhæver dine kvindelige kurver,

og skjuler det vi måske ikke er så vilde med.

 

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole og blå cardigan

 

Dagens outfit består af:

 

Dagens outfit | Celine cherry blossom & Watch out cardigan night blueOroblu Tricot netstrømper & Secret Love sandaler fra BannedWatch out cardigan Night blue fra Banned & Celine kjole cherry blossom

 

Man kan selvfølgelig også bruge et gråt elastikælte

og en sort Watch out cardigan,

hvis man ikke er så meget til farve-miks som jeg er.

 

Håber du blev inspireret ❤

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤