Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

YES - Efterårets nye farverige retro kjoler er kommet hjem!

August 25, 2016

-Og butikken er lige nu fyldt til bristepunktet af nye fede must-haves kjoler!

De nye kjoler er

in da house!!!

(som man siger hvis man er hip...)

Det har du nok opdaget,

for det er vist mere end et par dages siden de landende...

 

Har du også allerede fundet din favorit kjole?

Det har jeg!

Altså indtil nu,

for det kan godt nå at ændre sig et par gange hen over efteråret :-)

 

Lige nu er jeg HELT forelsket

i den sexede og cool pink leopard Winnie kjole,

uha den er alt for fin.

Og den er super fed at have på,

blød og lækker i Oeko-tex bomuld!

Efterårs kjole inspiration | Farve kollage til efterårets kjoler

På collagen: Cool Winnie kjole i pink leo med et uundværligt sort Waist elastikbælte. Smuk Frk Myrna kjole i sort / hvid print og et sort statement tylskørt. Dots armbånd i pink eller sorte Swarovski krystalperler og en must-have-på-toppen-af-ønskelisten pink clutch fra Miu Miu (for man har jo lov til at drømme).

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤