Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

YES - Efterårets nye farverige retro kjoler er kommet hjem!

August 25, 2016

-Og butikken er lige nu fyldt til bristepunktet af nye fede must-haves kjoler!

De nye kjoler er

in da house!!!

(som man siger hvis man er hip...)

Det har du nok opdaget,

for det er vist mere end et par dages siden de landende...

 

Har du også allerede fundet din favorit kjole?

Det har jeg!

Altså indtil nu,

for det kan godt nå at ændre sig et par gange hen over efteråret :-)

 

Lige nu er jeg HELT forelsket

i den sexede og cool pink leopard Winnie kjole,

uha den er alt for fin.

Og den er super fed at have på,

blød og lækker i Oeko-tex bomuld!

Efterårs kjole inspiration | Farve kollage til efterårets kjoler

På collagen: Cool Winnie kjole i pink leo med et uundværligt sort Waist elastikbælte. Smuk Frk Myrna kjole i sort / hvid print og et sort statement tylskørt. Dots armbånd i pink eller sorte Swarovski krystalperler og en must-have-på-toppen-af-ønskelisten pink clutch fra Miu Miu (for man har jo lov til at drømme).

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤