Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Var det noget med en blomstret sommerkjole???

March 03, 2017

Var det noget med en blomstret sommerkjole???

Jeg ved ikke,

om det er min nyligt fundne interesse for havearbejde

der har gjort det,

(er gået helt amok med at spire og plante i min altanhave!)

men pludselig er der sneget sig

en hel del blomstrede kjoler ind i kollektionen.

Se nu bare sæsonens fineste Celine kjole

i grønne farver og det smukkeste mælkebøtte print.

 

Blomstret sommerkjole | WEIZ kjole Celine med blomster

På collagen Celine kjole green dandy og grønt Waist elastikbælte.

 

Den ER da ikke til at stå for - VEL?

Og hele farve paletten er lige til at spise.

 

Blomstrede kjoler kan godt blive lidt pussenussede,

men det synes jeg slet ikke er tilfældet her,

og parer du den med et marineblåt Waist elastikbælte

og et par strømpebukser fra Oroblu i marine 5

får du et fedt og personligt look.

 

Du kan se alle vores fine, farverige og blomstrede sommerkjoler her!

 

Og er du nysgerrig over

hvad jeg går og pusler med i min altanhave,

så kan du følge mig på Instagram @minaltanhave ✿✿✿

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤