Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Var det noget med en blomstret sommerkjole???

March 03, 2017

Var det noget med en blomstret sommerkjole???

Jeg ved ikke,

om det er min nyligt fundne interesse for havearbejde

der har gjort det,

(er gået helt amok med at spire og plante i min altanhave!)

men pludselig er der sneget sig

en hel del blomstrede kjoler ind i kollektionen.

Se nu bare sæsonens fineste Celine kjole

i grønne farver og det smukkeste mælkebøtte print.

 

Blomstret sommerkjole | WEIZ kjole Celine med blomster

På collagen Celine kjole green dandy og grønt Waist elastikbælte.

 

Den ER da ikke til at stå for - VEL?

Og hele farve paletten er lige til at spise.

 

Blomstrede kjoler kan godt blive lidt pussenussede,

men det synes jeg slet ikke er tilfældet her,

og parer du den med et marineblåt Waist elastikbælte

og et par strømpebukser fra Oroblu i marine 5

får du et fedt og personligt look.

 

Du kan se alle vores fine, farverige og blomstrede sommerkjoler her!

 

Og er du nysgerrig over

hvad jeg går og pusler med i min altanhave,

så kan du følge mig på Instagram @minaltanhave ✿✿✿

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤