Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Tylskørtet | Hvad stiller du lige op med det?

January 05, 2017

Tylskørtet | Hvad stiller du lige op med det?

Den anden dag fik jeg en mail

fra en sød kunde der gerne ville have lidt inspiration til

hvordan man kunne style vores cool tylskørt,

og det gav da lige lejlighed til at lave en ny omgang

 

EN KJOLE - 3 LOOKS

 

Eller i dette tilfælde

ET TYLSKØRT - 3 LOOKS!

 

1. Den oplagte.

 

Farverig retro kjole Celine feathers | Sort tylskørt | statement halskæde | WEIZ Copenhagen

Måske ved du det ikke,

men tyl skørtet blev faktisk lavet til Celine kjolen.

Eller, det er ikke helt korrekt,

Celine kjolen blev faktisk designet til tyl-skørtet.

Så i min verden hænger de uundgåeligt sammen.

Hvis du vil have et rigtig WEIZ look,

så hop i den fede, farverige Celine Feathers kjole,

tilsæt det cool sorte tylskørt

og marker taljen med et populært pink Waist elastikbælte.

Og bare lige som prikken over i'et,

kan du lige pynte dig med en statement halskæde.

 

2. Rock chick looket.

 

Sort tylskørt | The Baand tanktop | bordeaux strømpebukser

Er du ikke så meget til kjole-looket

(hvis der altså findes nogen der ikke er det...)

Så kan vores fine tyl skørt jo også bruges som en nederdel.

Her har jeg stylet det med en smuk og enkel Tank top fra The Baand.

Modellen hedder Cissy og er i 100% økologisk pima cotton.

Dertil et par af mine yndlings strømpebukser i bordeaux

og et fedt prikket Waist elastikbælte i taljen.

 

3. Det klassiske look.

 

Sort tylskørt | hvid Lagerfeld skjorte | Blå strømpebukser

Jeg har på fornemmelsen,

at moden går mere mod det klassiske,

eller lady-like om du vil.

Det mere tilknappede med voulanter,

flæser og skinke-ærmer (smukt ord ikke)

Derfor har jeg fundet denne luksus-lækre

hvide skjorte med sorte detaljer fra Lagerfeld.

Den passer super godt til det sorte tylskørt,

specielt hvis du tilsætter lidt farver,

fx et par marineblå strømpebukser

og naturligvis et petrol Waist elastikbælte.

 

Håber du blev inspireret!

Del gerne eller smid en kommentar herunder.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤