Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Så fyldte bloggen 3 år!!!

October 24, 2016

I disse dage er det hele 3 år siden

jeg startede med at blogge!

Det er blevet til mange indlæg,

rigtig mange!

Om løst og fast,

men naturligvis aller mest om kjoler, kjoler og atter kjoler,

for det er nemlig det mit hjerte banker for!

 

Behøver jeg at sige,

at jeg er mega stolt og glad???

 

Bare for sjov,

læste jeg i dag det første indlæg jeg skrev for 3 år siden,

og jeg fik lyst til at dele det med dig!

 

So here we go...

 

Dress it up – En blog for kjole elskere!

Hvordan kom denne blog til verden?

Hvem er jeg og hvad vil jeg?            

Denne blog har været længe undervejs. De første frø blev lagt en varm sommer morgen i Atlanta i 2012, hvor en af mine bedste venner Mikkel og jeg var på vej til Alon’s, en fantastisk bager og delikatesse butik.

Vi gik og grinede og fjollede lidt, og vendte stort og småt i vores liv. Mikkel har gennem flere år skrevet en super fed beauty-blog, og vi blev hurtigt enige om, at jeg da også måtte have en blog, en der selvfølgelig skulle handle om kjoler.

Efter lidt brainstorming udbrød Mikkel ”Dress it up” Og så var den idé født. Vi skyndte os at fejre det med kaffe, bagværk og en lille gedeost til langt over 100 kr.

At det blev starten på et ny fantastisk integreret website, webshop og nu også endelig en blog, tror jeg ikke nogen af os havde forudset.

Hvem er jeg så?

-Jeg er designeren bag kjole- og accessory mærket WEIZ Copenhagen, der har eksisteret siden december 2000.

-Jeg er kjole-fanatiker, ejer ikke et par bukser og er vild med at pynte mig.

-Jeg har altid være meget kreativ, elsker at bruge mine hænder, og hele skabelsesprocessen af en kjole eller et smykke er helt sikkert drivkraften bag WEIZ.

-Jeg har hang til lækre designer sko, helst med meget høje hæle (det ser nu en gang bare bedst ud til en kjole), meget gerne fra Marc Jacobs eller Miu Miu. Jeg har i min nye lejlighed fået et skab specielt til at rumme alle mine små trofæer.

-Jeg er instagram hooked, mine mest brugte # er kjole, kjoler, Weiz og Nørrebro. Du kan følge mig på @dressitup_with_weizcopenhagen

-Jeg er lykkeligt gift med Claus, bor i København og ”mor” til en papegøje der hedder Gubi.

Denne blog kommer til at handle om alt det der inspirerer mig, mit arbejde, styling tips, kreative projekter jeg kaster mig ud i, og naturligvis rigtig meget om kjoler, kjoler og atter kjoler! For det er nu en gang der mit hjerte ligger. Jeg håber du har lyst til at følge med, kommentere og komme med indput.

Pssssst: Er du blevet lidt nysgerrig kan du læse Mikkels helt fantastiske beauty-blog Love the look her!

 

Postet 22 oktober 2013

Læs originalen her!

 

Jeg glæder mig til at fortsætte mange år endnu,

for jeg har stadig rigtig meget på hjerte <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤