Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Så fyldte bloggen 3 år!!!

October 24, 2016

I disse dage er det hele 3 år siden

jeg startede med at blogge!

Det er blevet til mange indlæg,

rigtig mange!

Om løst og fast,

men naturligvis aller mest om kjoler, kjoler og atter kjoler,

for det er nemlig det mit hjerte banker for!

 

Behøver jeg at sige,

at jeg er mega stolt og glad???

 

Bare for sjov,

læste jeg i dag det første indlæg jeg skrev for 3 år siden,

og jeg fik lyst til at dele det med dig!

 

So here we go...

 

Dress it up – En blog for kjole elskere!

Hvordan kom denne blog til verden?

Hvem er jeg og hvad vil jeg?            

Denne blog har været længe undervejs. De første frø blev lagt en varm sommer morgen i Atlanta i 2012, hvor en af mine bedste venner Mikkel og jeg var på vej til Alon’s, en fantastisk bager og delikatesse butik.

Vi gik og grinede og fjollede lidt, og vendte stort og småt i vores liv. Mikkel har gennem flere år skrevet en super fed beauty-blog, og vi blev hurtigt enige om, at jeg da også måtte have en blog, en der selvfølgelig skulle handle om kjoler.

Efter lidt brainstorming udbrød Mikkel ”Dress it up” Og så var den idé født. Vi skyndte os at fejre det med kaffe, bagværk og en lille gedeost til langt over 100 kr.

At det blev starten på et ny fantastisk integreret website, webshop og nu også endelig en blog, tror jeg ikke nogen af os havde forudset.

Hvem er jeg så?

-Jeg er designeren bag kjole- og accessory mærket WEIZ Copenhagen, der har eksisteret siden december 2000.

-Jeg er kjole-fanatiker, ejer ikke et par bukser og er vild med at pynte mig.

-Jeg har altid være meget kreativ, elsker at bruge mine hænder, og hele skabelsesprocessen af en kjole eller et smykke er helt sikkert drivkraften bag WEIZ.

-Jeg har hang til lækre designer sko, helst med meget høje hæle (det ser nu en gang bare bedst ud til en kjole), meget gerne fra Marc Jacobs eller Miu Miu. Jeg har i min nye lejlighed fået et skab specielt til at rumme alle mine små trofæer.

-Jeg er instagram hooked, mine mest brugte # er kjole, kjoler, Weiz og Nørrebro. Du kan følge mig på @dressitup_with_weizcopenhagen

-Jeg er lykkeligt gift med Claus, bor i København og ”mor” til en papegøje der hedder Gubi.

Denne blog kommer til at handle om alt det der inspirerer mig, mit arbejde, styling tips, kreative projekter jeg kaster mig ud i, og naturligvis rigtig meget om kjoler, kjoler og atter kjoler! For det er nu en gang der mit hjerte ligger. Jeg håber du har lyst til at følge med, kommentere og komme med indput.

Pssssst: Er du blevet lidt nysgerrig kan du læse Mikkels helt fantastiske beauty-blog Love the look her!

 

Postet 22 oktober 2013

Læs originalen her!

 

Jeg glæder mig til at fortsætte mange år endnu,

for jeg har stadig rigtig meget på hjerte <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤