Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Så fyldte bloggen 3 år!!!

October 24, 2016

I disse dage er det hele 3 år siden

jeg startede med at blogge!

Det er blevet til mange indlæg,

rigtig mange!

Om løst og fast,

men naturligvis aller mest om kjoler, kjoler og atter kjoler,

for det er nemlig det mit hjerte banker for!

 

Behøver jeg at sige,

at jeg er mega stolt og glad???

 

Bare for sjov,

læste jeg i dag det første indlæg jeg skrev for 3 år siden,

og jeg fik lyst til at dele det med dig!

 

So here we go...

 

Dress it up – En blog for kjole elskere!

Hvordan kom denne blog til verden?

Hvem er jeg og hvad vil jeg?            

Denne blog har været længe undervejs. De første frø blev lagt en varm sommer morgen i Atlanta i 2012, hvor en af mine bedste venner Mikkel og jeg var på vej til Alon’s, en fantastisk bager og delikatesse butik.

Vi gik og grinede og fjollede lidt, og vendte stort og småt i vores liv. Mikkel har gennem flere år skrevet en super fed beauty-blog, og vi blev hurtigt enige om, at jeg da også måtte have en blog, en der selvfølgelig skulle handle om kjoler.

Efter lidt brainstorming udbrød Mikkel ”Dress it up” Og så var den idé født. Vi skyndte os at fejre det med kaffe, bagværk og en lille gedeost til langt over 100 kr.

At det blev starten på et ny fantastisk integreret website, webshop og nu også endelig en blog, tror jeg ikke nogen af os havde forudset.

Hvem er jeg så?

-Jeg er designeren bag kjole- og accessory mærket WEIZ Copenhagen, der har eksisteret siden december 2000.

-Jeg er kjole-fanatiker, ejer ikke et par bukser og er vild med at pynte mig.

-Jeg har altid være meget kreativ, elsker at bruge mine hænder, og hele skabelsesprocessen af en kjole eller et smykke er helt sikkert drivkraften bag WEIZ.

-Jeg har hang til lækre designer sko, helst med meget høje hæle (det ser nu en gang bare bedst ud til en kjole), meget gerne fra Marc Jacobs eller Miu Miu. Jeg har i min nye lejlighed fået et skab specielt til at rumme alle mine små trofæer.

-Jeg er instagram hooked, mine mest brugte # er kjole, kjoler, Weiz og Nørrebro. Du kan følge mig på @dressitup_with_weizcopenhagen

-Jeg er lykkeligt gift med Claus, bor i København og ”mor” til en papegøje der hedder Gubi.

Denne blog kommer til at handle om alt det der inspirerer mig, mit arbejde, styling tips, kreative projekter jeg kaster mig ud i, og naturligvis rigtig meget om kjoler, kjoler og atter kjoler! For det er nu en gang der mit hjerte ligger. Jeg håber du har lyst til at følge med, kommentere og komme med indput.

Pssssst: Er du blevet lidt nysgerrig kan du læse Mikkels helt fantastiske beauty-blog Love the look her!

 

Postet 22 oktober 2013

Læs originalen her!

 

Jeg glæder mig til at fortsætte mange år endnu,

for jeg har stadig rigtig meget på hjerte <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤