PIC #105 Jeg var så ikke den enste med en dårlig spådom...

Spådomme | Yasukuni Shrine, Tokyo, Japan

 

Hvad?

Dårlige spådomme på rad og række

Hvor

Yasukuni Shrine | Tokoy | Japan

Hvorfor?

Læste du Templer, spådomme og overtro i Tokyo i sidste uge?

Så ved du også at jeg desværre fik en dårlig spådom og straks måtte skille mig af med den.

Det var jeg tydeligvis ikke den eneste der var ude for. Hver gang vi kom forbi et tempel eller shrine, stod der stativer med metervis af små kunstfærdigt foldede papir knuder.

Lidt fjollet måske... Men smukt ser det skam ud!
 

Når jeg ikke designer kjoler for WEIZ Copenhagen, er jeg en passioneret amatør fotograf. Mit spejlrefleks kamera er min tro følgesvend på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler.

PIC er et tilfældigt billede til inspiration eller underholdning jeg gerne vil dele med dig!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.