Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Iben kjolen er tilbage! Se sommerens fineste skjortekjole ✓✓✓

May 07, 2018

Iben kjolen er tilbage! Se sommerens fineste skjortekjole ✓✓✓

Det sker faktisk ret så tit,

at en af jer mange skønne kunder,

pænt spørger om den-eller-den kjole ikke nok kommer igen.

Og på det seneste har jeg fået virkelig mange efterspørgsler

på den skønne retro-inspirerede Iben skjortekjole.

Og bare fordi jeg også har været Iben-fan fra første færd,

kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej!

 

Så TA-DAAAA!!!!

 

Her er den;

 

Sommerens flotteste

skjortekjole Iben ❤

 

Jeg har glædet mig så meget til at få Iben kjolen på igen,

at jeg kom til at tage forskud på herlighederne,

og tage den på da jeg var i teatret og se "The Book of Mormon"

på Det Nye Teater i weekenden.

-I øvrigt et super fedt stykke med fantastiske dansende unge mænd

der klart får min anbefaling med på vejen!

 

Iben skjortekjole blue'n'rust | Oroblu strømpebukser | Orange elastikbælte

Mit look er egentlig meget enkelt,

da den mønstrede retrokjole er meget udtryksfuld i sig selv.

Jeg er iklædt:

Kommer du forbi butikken i løbet af den nærmeste tid,

vil du helt sikkert kunne spotte mig i en variation over dette look ✓

 

XOXO Ulla ❤

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Yndlings Celine kjolen i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Yndlings Celine kjolen i fine efterårsfarver

November 12, 2018

Hver morgen når jeg cykler på arbejde, (Naturligvis iført kjole og høje hæle - Det kam man sagtens!) cykler jeg forbi Christianshavns Volde. Og hver dag, året rundt glædes jeg over den smukke natur, de store syrener og gæssene der snadrer rundt. Og hver dag tænker jeg på, hvor heldig jeg er at bo midt i byen...

Læs mere article →

Dagens outfit | Smuk i prikket vintage-inspireret look
Dagens outfit | Smuk i prikket vintage-inspireret look

November 05, 2018

Prikker! Kan vi overhovedet få nok?  Når jeg ser tilbage på de næsten 18 år, jeg har haft mit lille kjole-cirkus, (18 år - VILDT ikke?) så har prikkerne været én af de ting der har gået igen, kollektion efter kollektion... Både som de må fine, de store bomber, og de multifarvede kaskader...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekt kombination af mønstret retrokjole & lækker strik cardigan
Dagens outfit | Perfekt kombination af mønstret retrokjole & lækker strik cardigan

October 29, 2018

Bare fordi det er blevet koldere udenfor, er det bestemt ikke nogen undskyldning for at droppe vores elskede kjoler. Mange falder desværre i den "praktiske-fælde" og tror at kun bukser og flade støvler dur når vejret skifter. Mit svar er naturligvis NEJ - NEJ - NEJ!  Du kan sagtens bruge din kjole året rundt.

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤