Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvorfor skal kommentarer godkendes først???

June 29, 2016

OK, let's face it!

Det er meget, meget sjældent at der er nogen der kommenterer på min blog,

altså som i stort set aldrig...

Derfor var min begejstring også stor,

faktisk GIGANTISK,

da jeg tjekkede bloggen her til morgen,

og så at der lå ikke minde en 24 kommentarer og ventede på at blive godkendt.

 

WOW - 24 kommentarer!

 

Hurra tænkte jeg,

jeg har knækket koden,

folk læser og har en holdning de gerne vi vil frem med.

 

F E D T !

 

Men hov, hvad var nu det?

Skuffelsen bølgede ind over mig,

mens jeg scrollede ned gennem kommentarerne.

Alle kommentarer var spam!

A L L E !

Højst sandsynligt skrevet af en robot,

på samme "gamle" blogpost,

i samme lidt usammenhængende sprog.

Alle med et budskab om at køb eller sælge diverse mere eller mindre underlødige medikamenter.

Fx denne "I support Manchester United buy (indsæt tilfældig pille) online The spokesperson said"

 

ÆV for satan!

(pardon my French!)

 

Nu har du så svaret på hvorfor kommentarer skal godkendes før de vises?

DERFOR!

På grund at spam.

Ellers ville bloggen blive klistret ind i ligegyldige kommentarer, og link til alt muligt pis jeg ikke kan stå inde for.

 

Jeg ved godt, at det der med at skulle "logge" sig ind med navn og email før man poster sin kommentar,

afholder nogle fra at kommentere overhovedet,

og det er selvfølgelig virkelig irriterende,

men alternativet er meget, meget værre.

 

Nå, kan I nu have en skøn dag!

Jeg skal lige slette en masse kommentarer inden jeg skal videre med dagens kjoler.

Men husk lige,

at det altså KUN er mig der kan se din email,

og det er kun for at jeg kan verificere at du er et rigtig menneske,

med noget på hjerte.

Og jeg bliver SÅ glad hvis du gerne vil dele noget med mig og de andre læsere.

 

XOXO Ulla

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

2 Besvarelser

Iben
Iben

June 30, 2016

Øv hvor ærgerligt – jeg læser med glæde din blog ig ælsker dine skønne kjoler! Kh Iben

Tina
Tina

June 30, 2016

JEG gider godt logge ind og kommentere, at øv for spam – men hurraaaaa for dig ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤