Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvorfor skal kommentarer godkendes først???

June 29, 2016

OK, let's face it!

Det er meget, meget sjældent at der er nogen der kommenterer på min blog,

altså som i stort set aldrig...

Derfor var min begejstring også stor,

faktisk GIGANTISK,

da jeg tjekkede bloggen her til morgen,

og så at der lå ikke minde en 24 kommentarer og ventede på at blive godkendt.

 

WOW - 24 kommentarer!

 

Hurra tænkte jeg,

jeg har knækket koden,

folk læser og har en holdning de gerne vi vil frem med.

 

F E D T !

 

Men hov, hvad var nu det?

Skuffelsen bølgede ind over mig,

mens jeg scrollede ned gennem kommentarerne.

Alle kommentarer var spam!

A L L E !

Højst sandsynligt skrevet af en robot,

på samme "gamle" blogpost,

i samme lidt usammenhængende sprog.

Alle med et budskab om at køb eller sælge diverse mere eller mindre underlødige medikamenter.

Fx denne "I support Manchester United buy (indsæt tilfældig pille) online The spokesperson said"

 

ÆV for satan!

(pardon my French!)

 

Nu har du så svaret på hvorfor kommentarer skal godkendes før de vises?

DERFOR!

På grund at spam.

Ellers ville bloggen blive klistret ind i ligegyldige kommentarer, og link til alt muligt pis jeg ikke kan stå inde for.

 

Jeg ved godt, at det der med at skulle "logge" sig ind med navn og email før man poster sin kommentar,

afholder nogle fra at kommentere overhovedet,

og det er selvfølgelig virkelig irriterende,

men alternativet er meget, meget værre.

 

Nå, kan I nu have en skøn dag!

Jeg skal lige slette en masse kommentarer inden jeg skal videre med dagens kjoler.

Men husk lige,

at det altså KUN er mig der kan se din email,

og det er kun for at jeg kan verificere at du er et rigtig menneske,

med noget på hjerte.

Og jeg bliver SÅ glad hvis du gerne vil dele noget med mig og de andre læsere.

 

XOXO Ulla

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

2 Reaktioner

Iben
Iben

June 30, 2016

Øv hvor ærgerligt – jeg læser med glæde din blog ig ælsker dine skønne kjoler! Kh Iben

Tina
Tina

June 30, 2016

JEG gider godt logge ind og kommentere, at øv for spam – men hurraaaaa for dig ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤