Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvor mange gange bruger du din kjole?

August 30, 2016

Ja, altså helt seriøst!

Hvor man gange bruger du din kjole inden du synes den er gammel,

kedelig,

slidt,

uinteressant...

 

Som du nok ved,

så er jeg en stor fortaler for

at vi køber mindre, men mere af det vi virkelig gerne vil have,

(i stedet for at købe en masse billigt ragelse,

lavet under kritisable forhold)

 

Derfor blev jeg også noget overrasket,

og lidt trist,

da jeg for nyligt fald over en artikel i

Daily Mail Online

Women ditch clothes they've worn just seven times!

Ifølge en stor britisk undersøgelse,

hvor man har spurgt 2000 kvinder over 16 år,

om deres tøj forbrug og vaner,

bliver et stykke tøj i gennemsnit brugt

Hold...nu...fast!

KUN 7 GANGE!?!

Desuden svarer næsten 33%

at de anser tøj for gammel efter at have brugt det

mindre end 3 gange!

JA!

Du læste rigtigt...

MINDRE END 3 GANGE!

 

Hver syvende kvinde skød skylden på de sociale medier,

for det er (åbenbart) et stort fashion NO-GO

at blive tagget i det samme outfit 2 gange.

 

Nå ok, så siger vi det...

 

Jeg er ærlig talt lidt rystet,

jeg håber virkelig ikke at samme forhold kan overføres til Danmark

(selvom det ikke ville undre mig)

 

Jeg kom derfor til at tænke på

hvor mange gange jeg egentlig selv bruger mine kjoler.

Det er selvfølgelig lidt forskelligt,

vi kender nok alle til at havde en yndligns-kjole

der altid er den første til at ryge på efter storvasken.

 

I skrivende stund har jeg den sorte Celine kjole med hvide prikker på.

Altså denne her:

Prikket kjole | Sort Celine kjole med hvide prikker

Billedet er godt nok lidt gammelt,

i dag har jeg den på med et par fikse Pretty Polly tights,

og et kobber-farvet Waist elastikbælte.

 

Anyway...

 

Jeg fik kjolen i starten af februar,

og jeg har nok haft den på en gang hver halvanden uge siden da,

det vil sige at jeg har brugt den:

trommehvirvel

20 gange!

-Og jeg synes faktisk ikke den er specielt gammel.

Jeg er stadig virkelig glad for den.

Jeg føler mig altid godt tilpas i den,

og selvom den er vasket 20 + gange

ser den stadig fin og ny ud i stoffet.

(Sådan er det jo, når man køber kvalitet!)

 

Så tilbage til mit indgangs spørgsmål:

Hvor mange gange bruger du din kjole?

Kom nu smid en kommentar!

Jeg er nysgerrig

-Og jeg vil så gerne at vi sammen kan modbevise den britiske undersøgelse!!!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

2 Besvarelser

Susanne Jakobsen
Susanne Jakobsen

August 30, 2016

For mig kommer det meget an på kvaliteten af det tøj/den kjole der er tale om – hvis det er en rigtig god kvalitet og den holder facon og farve fint, så bruger og misbruger jeg mit tøj i stor stil – gerne over flere år!
Men det er klart, hvis tøjet er for billigt og mister farven, fnugger og kommer til at se træt og slidt ud efter et par vaske, at man hurtigt lader det hænge tilbage og vælger noget af det andet man har.
Mine Weiz kjoler elsker jeg bare og bliver aldrig ked af at tage frem og tage på – eller ikke for 117. gang! :)

Christina
Christina

August 30, 2016

Jeg bruger mine kjoler mange gange og nogle har jeg haft i flere år.

Den eneste kjole jeg har brugt 3 gange er min røde bryllupskjole.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤