Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvor mange gange bruger du din kjole?

August 30, 2016

Ja, altså helt seriøst!

Hvor man gange bruger du din kjole inden du synes den er gammel,

kedelig,

slidt,

uinteressant...

 

Som du nok ved,

så er jeg en stor fortaler for

at vi køber mindre, men mere af det vi virkelig gerne vil have,

(i stedet for at købe en masse billigt ragelse,

lavet under kritisable forhold)

 

Derfor blev jeg også noget overrasket,

og lidt trist,

da jeg for nyligt fald over en artikel i

Daily Mail Online

Women ditch clothes they've worn just seven times!

Ifølge en stor britisk undersøgelse,

hvor man har spurgt 2000 kvinder over 16 år,

om deres tøj forbrug og vaner,

bliver et stykke tøj i gennemsnit brugt

Hold...nu...fast!

KUN 7 GANGE!?!

Desuden svarer næsten 33%

at de anser tøj for gammel efter at have brugt det

mindre end 3 gange!

JA!

Du læste rigtigt...

MINDRE END 3 GANGE!

 

Hver syvende kvinde skød skylden på de sociale medier,

for det er (åbenbart) et stort fashion NO-GO

at blive tagget i det samme outfit 2 gange.

 

Nå ok, så siger vi det...

 

Jeg er ærlig talt lidt rystet,

jeg håber virkelig ikke at samme forhold kan overføres til Danmark

(selvom det ikke ville undre mig)

 

Jeg kom derfor til at tænke på

hvor mange gange jeg egentlig selv bruger mine kjoler.

Det er selvfølgelig lidt forskelligt,

vi kender nok alle til at havde en yndligns-kjole

der altid er den første til at ryge på efter storvasken.

 

I skrivende stund har jeg den sorte Celine kjole med hvide prikker på.

Altså denne her:

Prikket kjole | Sort Celine kjole med hvide prikker

Billedet er godt nok lidt gammelt,

i dag har jeg den på med et par fikse Pretty Polly tights,

og et kobber-farvet Waist elastikbælte.

 

Anyway...

 

Jeg fik kjolen i starten af februar,

og jeg har nok haft den på en gang hver halvanden uge siden da,

det vil sige at jeg har brugt den:

trommehvirvel

20 gange!

-Og jeg synes faktisk ikke den er specielt gammel.

Jeg er stadig virkelig glad for den.

Jeg føler mig altid godt tilpas i den,

og selvom den er vasket 20 + gange

ser den stadig fin og ny ud i stoffet.

(Sådan er det jo, når man køber kvalitet!)

 

Så tilbage til mit indgangs spørgsmål:

Hvor mange gange bruger du din kjole?

Kom nu smid en kommentar!

Jeg er nysgerrig

-Og jeg vil så gerne at vi sammen kan modbevise den britiske undersøgelse!!!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

2 Reaktioner

Susanne Jakobsen
Susanne Jakobsen

August 30, 2016

For mig kommer det meget an på kvaliteten af det tøj/den kjole der er tale om – hvis det er en rigtig god kvalitet og den holder facon og farve fint, så bruger og misbruger jeg mit tøj i stor stil – gerne over flere år!
Men det er klart, hvis tøjet er for billigt og mister farven, fnugger og kommer til at se træt og slidt ud efter et par vaske, at man hurtigt lader det hænge tilbage og vælger noget af det andet man har.
Mine Weiz kjoler elsker jeg bare og bliver aldrig ked af at tage frem og tage på – eller ikke for 117. gang! :)

Christina
Christina

August 30, 2016

Jeg bruger mine kjoler mange gange og nogle har jeg haft i flere år.

Den eneste kjole jeg har brugt 3 gange er min røde bryllupskjole.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤