Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday Favourites #16 | Kjoler på den farverige retro måde!

August 23, 2016

Ih altså,

jeg bliver altså altid så glad,

når jeg kigger på samlingen af de små fredags-favorit-kollager!

Jeg håber virkelig de også er brugbare og inspirerende for dig!

Hele ideen er jo at vi skal bruge vores yndlings kjoler på 1000 forskellige måder!

Så vi ikke får tøjkriser

og i panik går ud og køber en masse billigt ragelse,

vi bestemt ikke har brug for.

Det gavner hverken vores pengepung eller miljøet for den sags skyld,

og bliver man ikke bare lidt irriteret,

når man bruger penge på noget

der ikke lige var det alligevel?

 

Pink leopard kjole | WEIZ winnie kjole pink leo Blå kjole med hvide striber | WEIZ Althea kjole mørk blå Blå stribet kjole | WEIZ Hannah kjole blå med hvide striber Retro kjole med mønster | WEIZ Celine kjole rose tulips Prikket kjole | Oda kjole med sorte prikker Maxi kjole | Land Odette sommerkjole i blå tie-dye

Du er velkommen til at smide en kommentar,

ellers må du have en fantastisk dag ♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤