Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday Favourites #16 | Kjoler på den farverige retro måde!

August 23, 2016

Ih altså,

jeg bliver altså altid så glad,

når jeg kigger på samlingen af de små fredags-favorit-kollager!

Jeg håber virkelig de også er brugbare og inspirerende for dig!

Hele ideen er jo at vi skal bruge vores yndlings kjoler på 1000 forskellige måder!

Så vi ikke får tøjkriser

og i panik går ud og køber en masse billigt ragelse,

vi bestemt ikke har brug for.

Det gavner hverken vores pengepung eller miljøet for den sags skyld,

og bliver man ikke bare lidt irriteret,

når man bruger penge på noget

der ikke lige var det alligevel?

 

Pink leopard kjole | WEIZ winnie kjole pink leo Blå kjole med hvide striber | WEIZ Althea kjole mørk blå Blå stribet kjole | WEIZ Hannah kjole blå med hvide striber Retro kjole med mønster | WEIZ Celine kjole rose tulips Prikket kjole | Oda kjole med sorte prikker Maxi kjole | Land Odette sommerkjole i blå tie-dye

Du er velkommen til at smide en kommentar,

ellers må du have en fantastisk dag ♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere →

Webshoppen holder sommerferie!

Jeg er tilbage den 25/7 kl 11, hvor jeg igen sender varer ud.

GOD SOMMER!

I mellemtiden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få fri fragt på din næste ordre, samt gode tilbud, nyheder og meget mere, direkte i din indboks.

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤