Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Fra idé til færdig kjole | Del 3 Det færdige stof

April 18, 2017

Fra idé til færdig kjole | Del 3 Det færdige stof

Har du fulgt med fra starten

af min spændende blog-følgeton

om en kjoles rejse fra idé til færdigt produkt???

 

Ellers synes jeg faktisk du skulle gå tilbage til start!

-Bare så du får det hele med

 

Fra idé til færdig kjole | Del 1 "Begyndelsen"

 

Du kan selvfølgelig også bare springe på nu,

og droppe den laaaange forhistorie :-)

 

Anyway!

 

Efter jeg havde designet det færdige print,

lavede jeg en teknisk vejledning til fabrikken der skal trykke mit stof.

En slags oversigt over bredde, størrelsesforhold osv,

som jeg sammen med en PDF af motivet

sendte til min kontakt,

der formidlede det videre til fabrikken i Tyrkiet.

 

Og så er det bare at vente...

 

i ugevis...

 

og rykke...

 

og vente...

 

Indtil en dag der endelig dukkede en pakke op!

 

W A U W !

 

Jeg kan godt afsløre,

at det slet ikke står mål med det færdige resultat,

at sidde og se på et print på en skærm.

SLET, SLET IKKE!

 

En ting er at sidde og kigge på dette:

 

 

En HELT anden ting er,

at stå med den færdige metervarer i hånden!

 

  • At føle stoffet mellem sine hænder...
  • At se farverne live...
  • At folde rullen ud og se motivet bare bliver ved og ved...
  • Fantastisk ♥

Fra ide til færdig kjole | del 3 det færdige stof 

Sådan at begejstres over det første lille mål

på en ellers fortsat lang rejse ✔

 

Næste gang skal vi designe en ny kjole ✔

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤