Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Fra idé til færdig kjole | Del 3 Det færdige stof

April 18, 2017

Fra idé til færdig kjole | Del 3 Det færdige stof

Har du fulgt med fra starten

af min spændende blog-følgeton

om en kjoles rejse fra idé til færdigt produkt???

 

Ellers synes jeg faktisk du skulle gå tilbage til start!

-Bare så du får det hele med

 

Fra idé til færdig kjole | Del 1 "Begyndelsen"

 

Du kan selvfølgelig også bare springe på nu,

og droppe den laaaange forhistorie :-)

 

Anyway!

 

Efter jeg havde designet det færdige print,

lavede jeg en teknisk vejledning til fabrikken der skal trykke mit stof.

En slags oversigt over bredde, størrelsesforhold osv,

som jeg sammen med en PDF af motivet

sendte til min kontakt,

der formidlede det videre til fabrikken i Tyrkiet.

 

Og så er det bare at vente...

 

i ugevis...

 

og rykke...

 

og vente...

 

Indtil en dag der endelig dukkede en pakke op!

 

W A U W !

 

Jeg kan godt afsløre,

at det slet ikke står mål med det færdige resultat,

at sidde og se på et print på en skærm.

SLET, SLET IKKE!

 

En ting er at sidde og kigge på dette:

 

 

En HELT anden ting er,

at stå med den færdige metervarer i hånden!

 

  • At føle stoffet mellem sine hænder...
  • At se farverne live...
  • At folde rullen ud og se motivet bare bliver ved og ved...
  • Fantastisk ♥

Fra ide til færdig kjole | del 3 det færdige stof 

Sådan at begejstres over det første lille mål

på en ellers fortsat lang rejse ✔

 

Næste gang skal vi designe en ny kjole ✔

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

1 Reaktioner

Christina
Christina

April 18, 2017

Den kjole glæder jeg mig til at se. Fantastisk mønster og farver.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤