Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Fra idé til færdig kjole | Del 2 Et print bliver til!

April 11, 2017

Fra idé til færdig kjole | Del 2 Et print bliver til!

Fik du nu læst

første del af min lange blog fortælling,

om en kjoles rejse fra den spæde idé til færdigt produkt???

 

Fra idé til færdig kjole | Del 1 "Begyndelsen"

 

Ellers vil jeg virkelig anbefale at du lige smutter forbi den først,

så vil det følgende nemlig give meget mere mening ✔

 

Da jeg først havde besluttet at lave

mit allerførste print 100% fra bunden

og valgt mit billede,

gik jeg i krig i Photoshop.

 

Jeg er heldigvis rimelig god på en computer,

og så synes jeg det er sjovt at sidde og rode med.

Det sidste er nok ret vigtig,

for det er en virkelig lang

-og langsom!

proces at finde frem til det helt rigtige design.

 

 

Først legende jeg lidt med at spejlvende og rotere mit billede,

men det blev ret hurtig klart for mig

at det blev ALT for rodet

og så mistede det også noget af den lethed

det oprindelige foto havde.

 

Så tilbage til start...

 

Udfordringen ved at lave et tekstilprint er,

at et stykke stof skal kunne fortsætte i det uendelige,

helst uden synlige overgange.

Man har jo ikke lyst til en kjole

hvor billedet nærmest er skåret over midt på maven -vel?

 

Så hvis mit oprindelige fotografi skulle fungere

blev jeg nød til at gøre det mere grafisk,

så det ikke blev tydeligt

hvor motivet startede og stoppede.

 

 

 

Herefter kastede jeg mig over farverne,

for jeg ville gerne noget mere med mit print!

Det skulle ikke BARE ligne et fotografi...

 

Desuden havde jeg også i baghovedet

præcis HVILKEN kjole jeg gerne ville lave!

Og det spillede naturligvis også ind ✔

 

 

SMUKT!

-Men stadig ikke helt tilfreds...

 

What

to

do

...

 

Så kom jeg til at tænke på de her:

 

 

Ja, altså de små fine plexiglas øreringe med cool kolibrier

jeg designede for lang tid siden.

 

og pludselig var den der bare!!!

 

Læs med næste gang når jeg afslører det endelig print...

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤