Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Er høns vigtigere end mennesker???

July 05, 2016

Den anden dag meldte Dansk Supermarked ud at det fra slutningen af 2017

skal være slut med at sælge buræg i alle deres forretninger.

Det er virkelig fantastisk nyt!

Og eftersom Coop kom med samme udmelding i starten af året,

og Irma ikke har solgt buræg i over 20 år,

ser det virkelig godt ud for de små høns og dyrevelfærden i Danmark pt.

 

"Bedre dyrevelfærd betyder meget for os, og som Danmarks største detailhandelsvirksomhed tager vi ansvar. Vi er klar, og kunderne er klar."

udtaler Jeppe Dahl Jeppesen, ferskvaredirektør i Dansk Supermarked til dr.dk d. 28/6 2016

 

Jeg klapper i mine små hænder!

Personligt kunne jeg ikke drømme om at købe andet end øko æg.

 

M E N...

For der er jo altid et lille med.

Jeg kan ikke lade være med at undre mig over,

hvorfor vi går SÅ meget op i dyrevelfærd

når vi tilsyneladende er ret så ligeglade med menneskevelfærd?

 

Ja, undskyld mig,

jeg ved godt jeg er grov,

men lang de fleste vælger at vende de blinde øje til,

når det gælder de fattige tekstilarbejdere

der knokler for at lave billigt tøj til os i Vesten...

og man kunne faktisk godt få den tanke

at en høne virkelig ER vigtigere end et menneske?

 

Det ER naturligvis skelsættende at de store supermarkeder udfaser salget at buræg,

og klart et stort positivt skridt for dyrevelfærden.

Men i samme åndedrag nævnes det også,

at salget af buræg er mere end halveret de seneste 3 år,

hvor man har arbejdet målrettet på at få folk til at vælge bla. øko-æg i stedet for.

 

TÆNK hvis vi også gjorde det i tøjindustrien!

Tænk hvis alle de store kæder satte et større fokus på menneskevilkår,

kunne vi så også udfase tøj produceret under horrible forhold?

 

Blot en tanke ♥♥♥

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤