Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Eeejjjj! - TUSIND tak for "all the love"

July 01, 2016

Hvis du læste min blogpost den anden dag

"Hvorfor skal kommentarer godkendes først"

(ellers kan du lige klikke på den så du er opdateret)

så kender du nu til mine frustrationer om spam kommentarer på bloggen,

og lidt om hvorfor jeg gør det SÅ besværligt for dig at kommentere på mine post.

 

DERFOR var det nærmest en bombe af eufori der sprang

da jeg torsdag morgen,

efter posten havde været forbi Facebook,

så ikke mindre en 2 kommentarer,

altså 2 HELT rigtige kommentarer,

fra 2 skønne kvinder der lige sendte en masse kærlighed min vej.

(At der så også var 13 spam kommentarer, ser vi igennem fingrene med...)

Fx skrev Iben at hun med glæde læste min blog,

tak for det,

den bemærkning gik lige i hjertet,

for helt ærligt,

nogle gange kan det godt være lidt ensomt at blogge.

 

T U S I N D T A K ! 

Så lever jeg nok med at slette en røvfuld spam af og til :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!
SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!

February 21, 2018

Sennepsgul! Det startede allerede i efteråret, med den fantastiske gule strik cardigan, og nu nærmest bugner butikken med forskellige nuancer af gul, gul, gul! Her er nogle af mine GULE favoritter der helt sikkert skal ind i mit klædeskab denne sæson...

Læs mere article →

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →