Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Drømmer du (også) om en mere farverig stil?

November 01, 2016

Er din garderobe blevet grå, kedelig og farveløs?

Sidder du måske fast i den sorte fælde?

Er du i virkeligheden træt af dit look,

og vil du bare gerne hoppe ud som farveglad kjole-pige,

men mangler du lige den sidste inspiration?

?!?!?!

 

SÅ FØLG MED HER!

 

Jeg vil gerne udfordre dig lidt!

Yes, få dig lidt ud af din komfort zone.

Derfor vil jeg de næste uger lave en

STYLE CHALLENGE!

 

Bare rolig,

det bliver med baby-steps

så ALLE kan være med :-)

 

Hver tirsdag i de kommende uger,

vil jeg her på bloggen

(samt på Instagram og Facebook naturligvis)

give dig en ny udfordring

for at skubbe dig i retning af en ny, fin

og ikke mindst farverig stil .

 

Har du allerede en fed, farverig og personlig stil

er du selvfølgelig mere en velkommen til at deltage alligevel!

 

Er du med mig?

 

Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang!

#weizstylechallenge

 

XOXO Ulla

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤