Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Det fantastiske røde Waist elastikbælte!

Liquid error (line 61): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Jeg kunne helt ærligt ikke klare mig uden...

Så er det sagt!

Det reder bare mit outfit gang, på gang, på gang,

passer liiige til det meste

-og giver den berømte prik over i'et!

 

Jeg taler selvfølgelig om det fantastiske røde Waist elastikbælte :-)

 

Måske så du min blog post

Her er 6 perfekte kombinationer af strømper og bælter

den anden dag?

Ellers vil jeg på det kraftigste anbefale dig at læse den,

der er nemlig rigtig mange goodies at komme efter!

 

Efter jeg havde lavet den,

fik jeg lyst til at vise

3 fede kombinationer af

elastikbælter og strømpebukser

-nu med fokus på det populære røde elastik bælte!

 

1. Favoritten

Prikket grøn Celine kjole | Rødt elastikbælte | Bordeaux Oroblu strømper

Jeg ved godt, at vi har været her før. Men en god ting kan altså ikke gentages for mange gange. For kombinationen mellem det røde elastikbælte og de bordeaux strømpebukser er bare et match made i heaven!

Umiddelbart er rød og grøn nok ikke den første kombi du tænker på, men sammenspillet mellem den prikkede grønne Celine kjole og de røde og bordeaux nuancer er bare så smukt.

 

2. Klassikeren

Blå skjortekjole | Rødt Waist elastikbælte | marineblå strømpebukser

Der er næsten ikke noget der går mere hånd i hånd, end det røde bælte og de mørkeblå strømpebukser. Det er en klassiker der aldrig går af mode.

Her har de fået fint følgeskab af den cool blå Alberte skjortekjole, hvor du kan skifte det grå bindebånd ud med elastikbæltet og få et nyt fedt look.

 

3. Den crazy

Sort-hvid Myrna kjole | Rødt elastikbælte | Orange strømpebukser

Det er en modig kombination at sætte det røde elastikbælte sammen med et par orange (eller rust-røde) strømpebukser. Men gør du det rigtig, får du et super fedt resultat.

Når der er knald på alle accessories, kan det være en god idé, at vælge en kjole i et lidt mere dæmpet print, som denne lækre Frk Myrna kjole i sort / hvid.

 

Det var 3 måder at bruge det røde elastikbælte på!

Håber det var inspirerende for dig.

Du er velkommen til at smide en kommentar

eller måske dele med din veninde!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Også i Dress it up with WEIZ

Elsker du din krop?
Elsker du din krop?

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Søndag morgen sad jeg, med en god kop kaffe og dagens udgave af Politikken. -Eller... Lad mig bare være helt ærlig! Det var selvfølgelig lang op af formiddagen, inden jeg fik snøvlet mig ud af sengen, havde været i bad, vandet spirer og planter indenfor (dem udenfor tager jeg altid senere på dagen) at jeg endelig satte mig ned...

Læs mere article →

Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???
Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

De seneste par dage er min Facebook feed flydt over af Balanciagas knock off af Ikea's Frakta tote, du ved den der billige plastik-agtige pose vi slæber alle vores indkøb hjem i. Og jeg bliver simpelthen NØD til at sige noget her!  For hvad i alverden tænkte de dog på???

Læs mere article →

FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler
FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Jeg håber helt ærligt, at du finder mine små fredagscollager lige så inspirerende som jeg synes det er at lave dem!  Jeg synes det er super fedt, at vise nye måder du kan bruge din yndlings retrokjole på, så du får mest muligt ud af det du har i dit klædeskab ✔✔✔

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev!!!

Og få besked direkte i din mailboks om:

● Stylingtips ● Events

● Specielle rabatter kun for dig!

● Og meget, meget mere ♥