Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | New York look del 2

November 10, 2016

Så du mit

Dagens outfit | New york look

på bloggen den anden dag?

 

Altså,

det var meningen at jeg ville lave en masse

outfit og looks osv på min ferie til NYC,

det skete bare ikke rigtig...

Kom vist til at fortabe mig lidt i feriefølelsen :-)

 

Jeg har dog endnu et fint

udendørs outfit jeg gerne vil vise dig.

Et godt eksempel på

at man ikke behøver gå helt i sort,

selvom efteråret og vinteren trænger sig på!

 

Outfit | New York look del 2 | Groundzero memorial

 

Jeg ved godt en hvid frakke ikke er det mest praktiske, men jeg kunne simpelthen ikke stå for denne skønhed fra French Connection. Og hvorfor skal det altid være fornuften der sejrer? Nej vel.

Jeg synes kontrasten mellem den hvide frakke og det mørke Sparks tørklæde med glimmer og orange neonkant er vildt lækker og får begge til virkelig at poppe.

Under frakken kan man lige ane den grafiske, sort-hvide Frk Myrna kjole.

Både solbriller og min lille blå taske er fra yndling Miu Miu. Tasken er genial! Der kan liiige være en telefon, en lipgloss og et kreditkort i, og hvad mere har man egentlig brug for på en ferie?

Billedet er taget ved mindesmærket for terrorangrebet på World Trade Center. Et utroligt smukt og tankevækkende sted, man bare MÅ besøge, når man er i NYC!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤