Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit | New York look del 2

November 10, 2016

Så du mit

Dagens outfit | New york look

på bloggen den anden dag?

 

Altså,

det var meningen at jeg ville lave en masse

outfit og looks osv på min ferie til NYC,

det skete bare ikke rigtig...

Kom vist til at fortabe mig lidt i feriefølelsen :-)

 

Jeg har dog endnu et fint

udendørs outfit jeg gerne vil vise dig.

Et godt eksempel på

at man ikke behøver gå helt i sort,

selvom efteråret og vinteren trænger sig på!

 

Outfit | New York look del 2 | Groundzero memorial

 

Jeg ved godt en hvid frakke ikke er det mest praktiske, men jeg kunne simpelthen ikke stå for denne skønhed fra French Connection. Og hvorfor skal det altid være fornuften der sejrer? Nej vel.

Jeg synes kontrasten mellem den hvide frakke og det mørke Sparks tørklæde med glimmer og orange neonkant er vildt lækker og får begge til virkelig at poppe.

Under frakken kan man lige ane den grafiske, sort-hvide Frk Myrna kjole.

Både solbriller og min lille blå taske er fra yndling Miu Miu. Tasken er genial! Der kan liiige være en telefon, en lipgloss og et kreditkort i, og hvad mere har man egentlig brug for på en ferie?

Billedet er taget ved mindesmærket for terrorangrebet på World Trade Center. Et utroligt smukt og tankevækkende sted, man bare MÅ besøge, når man er i NYC!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤