Dagens outfit | New York look!

Sig mig en gang Ulla,

går du kun i kjoler?

Og altså,

er det kun dine egne du går i?

 

Ovenstående spørgsmål får jeg ret tit!

og svaret er

JA og JA!!!

-Også når jeg er på ferie.

 

Dagens kjole outfit i New York

Her er jeg (og min kære mand)

på tagterrassen på Whitney Museum of American Art.

 

Jeg kører den afslappede ferie stil i min grønne Celine kjole med prikker,

skindjakke med frynser i genanvendt læder fra Pelechecoco,

oversize Sparks tørklæde med glimmer og cool solbriller fra Miu Miu.

 

Min yndlings detalje er dog den vildt lækre

costumized kamera strop i kernelæder,

noget federe end den kedelige polyester med logo der følger med,

og en af de måder man nemt kan gøre sit look personligt på.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

 

 
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.