Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit,

det samme er vores populære klassiker Celine kjolen!

Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win 😘

 

Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver,

så sjovt er det at tænke på,

at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed.

 

Jeg havde lavet et (synes jeg selv)

fantastisk tylskørt,

og stod og manglede en kjole der kunne bruges over det.

Det skulle selvfølgelig være en med noget vidde i nederdelen,

og resten skulle være enkelt men smukt.

 

Og uden mere ståhej blev Celine designet.

-Ja, den designede næsten sig selv ❤

 

Her er sommerens smukke blomstrede udgave af Celine kjolen!

 

Celine green flower | sennepsgul cardigan | Chloe sandaler

 

Her er hvad jeg har på:

 

 XOXO Ulla

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤