Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit,

det samme er vores populære klassiker Celine kjolen!

Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win 😘

 

Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver,

så sjovt er det at tænke på,

at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed.

 

Jeg havde lavet et (synes jeg selv)

fantastisk tylskørt,

og stod og manglede en kjole der kunne bruges over det.

Det skulle selvfølgelig være en med noget vidde i nederdelen,

og resten skulle være enkelt men smukt.

 

Og uden mere ståhej blev Celine designet.

-Ja, den designede næsten sig selv ❤

 

Her er sommerens smukke blomstrede udgave af Celine kjolen!

 

Celine green flower | sennepsgul cardigan | Chloe sandaler

 

Her er hvad jeg har på:

 

 XOXO Ulla

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Iben kjolen er tilbage! Se sommerens fineste skjortekjole ✓✓✓
Iben kjolen er tilbage! Se sommerens fineste skjortekjole ✓✓✓

May 07, 2018

Det sker faktisk ret så tit, at en af jer mange skønne kunder, pænt spørger om den-eller-den kjole ikke nok kommer igen. Og på det seneste har jeg fået virkelig mange efterspørgsler på den skønne retro-inspirerede Iben skjortekjole. Og bare fordi jeg også har været Iben-fan fra første færd, kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤