Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åhhh de skønne sommer farver | del 2

July 14, 2016

Og et lille tips til en mere farverig garderobe.

 

Jeg tror der er rigtig mange kvinder,

der gerne vil have en lidt mere farverig stil,

hoppe ud af den sorte fælde,

og blive "genfødte" i nye fine kjoler i alverdens farver og mønstre.

 

Men det kan måske være svært at vide hvor man skal starte,

måske virker det hele bare uoverskueligt.

 

Et lille tip:

Brug tone-i-tone teknikken

(selvom det godt nok lyder lidt kedelig)

Vælg en grundfarve fx den knald røde på kollagen,

gå herefter et par tonere lysere til den korale.

for at skabe ro og balance kan du tilsætte en par grå toner.

Giver det mening?

 

Farverige retro kjoler

På kollagen min yndlings kjole pt Blow kjole i black inka print, smuk grafisk Rihna rose kjole, cool rødt Tyll skørt, Charlston statement halskæde i facetslebne perler og et par feathers øreringe.

 

Du kan også bare nyde min fine farve kollage,

eller kigge forbi butikken så giver jeg dig gerne et godt råd med på vejen :-)

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤