Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åhhh de skønne sommer farver | del 2

July 14, 2016

Og et lille tips til en mere farverig garderobe.

 

Jeg tror der er rigtig mange kvinder,

der gerne vil have en lidt mere farverig stil,

hoppe ud af den sorte fælde,

og blive "genfødte" i nye fine kjoler i alverdens farver og mønstre.

 

Men det kan måske være svært at vide hvor man skal starte,

måske virker det hele bare uoverskueligt.

 

Et lille tip:

Brug tone-i-tone teknikken

(selvom det godt nok lyder lidt kedelig)

Vælg en grundfarve fx den knald røde på kollagen,

gå herefter et par tonere lysere til den korale.

for at skabe ro og balance kan du tilsætte en par grå toner.

Giver det mening?

 

Farverige retro kjoler

På kollagen min yndlings kjole pt Blow kjole i black inka print, smuk grafisk Rihna rose kjole, cool rødt Tyll skørt, Charlston statement halskæde i facetslebne perler og et par feathers øreringe.

 

Du kan også bare nyde min fine farve kollage,

eller kigge forbi butikken så giver jeg dig gerne et godt råd med på vejen :-)

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤