Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åhhh de skønne sommer farver!

June 23, 2016

Inspiration til nye kjoler og farvesammensætninger.

Ej HELT ærlig,

se lige her!

Er denne farve palette ikke bare guf for øjnene?

Hvem havde egentlig troet at pink og turkis

passede SÅ godt sammen?

 

Blomstret buksedragt | sommer farver | WEIZ copenhagen fashion blog

 

Hemmeligheden er det to yderfarver, den helt lyse aqua og den mørke blommefarve,

de bløder de to lidt skrappere farver op,

og skaber en super smuk harmoni.

 

Jeg har sagt det tusind gange før,

man skal ikke være bange for at prøve nye farver og sammensætninger

når man prøver nye kjoler

eller prøver at gå nye veje stilmæssigt.

 

Collagen viser egentlig også

hvordan man kan tage en forholdsvis enkelt kjole

som fx den mint farvede Celine kjole med sorte prikker,

eller den stribede hvide og turkise Hannah kjole,

og få et nyt, fedt look ved at tilsætte lidt pang,

fx et par pink stilletter (Marc Jacobs) eller et statement armbånd (Prada)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤