Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh nej, min garderobe er vist slet ikke med på beatet...

August 04, 2016

Mere vrøvl damebladene skriver...

Helt tilbage i januar skrev jeg en post der hed

Vrøvl damebladene skriver om udsalg!

Den handlede om en guide jeg havde set i et blad,

der fortalte os almindelige dødelige

hvad vi skulle investere vores surt optjente penge i.

Den var ret så underholdene (hvis jeg selv skal sige det!)

men det kan du jo selv gå tilbage og bedømme :-)

 

Nå, men her under min ferie

faldt jeg over en stak gamle blade.

I et af dem var der en ny guide,

denne gang til 10 ultimative basis-favoritter.

 

Spændende - tænkte jeg!

Det der med kun at købe få men gode og anvendelige ting,

det er lige noget for mig.

 

Nu er det selvfølgelig ret svært at fange ALLE med sådan en guide,

smag og behag er heldigvis individuel,

men det stod ret hurtigt klart,

at min basisgarderobe ikke er helt med på beatet

(hvis man spørger damebladene altså...)

 

Nr 1 et par skinny jeans

-dem kunne jeg ikke drømme om at gå med, kun kjoler til mig TAK!

Nr 2 en sort blazer

-av, av, sådan en ejer jeg heller ikke

(mon en gammelrosa kan gå an?)

Nr 3 Hurra endelig en kjole,

godt nok en stribet pyjamas-lignende en,

men jeg krydsede den af alligevel.

 

Nu skal jeg ikke kede dig med hele listen,

da jeg kom til enden havde jeg sat hak ved 2 ting,

næsten-kjolen og en klassisk trenchcoat

(jeg har fx heller ikke en sort blonde top eller en hvid skjorte)

 

Nu skal der heldigvis mere til at slå mig ud,

så jeg lukkede bare bladet,

lagde det pænt på plads,

hoppede i en prikket kjole og ud i solen.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤