Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh nej, min garderobe er vist slet ikke med på beatet...

August 04, 2016

Mere vrøvl damebladene skriver...

Helt tilbage i januar skrev jeg en post der hed

Vrøvl damebladene skriver om udsalg!

Den handlede om en guide jeg havde set i et blad,

der fortalte os almindelige dødelige

hvad vi skulle investere vores surt optjente penge i.

Den var ret så underholdene (hvis jeg selv skal sige det!)

men det kan du jo selv gå tilbage og bedømme :-)

 

Nå, men her under min ferie

faldt jeg over en stak gamle blade.

I et af dem var der en ny guide,

denne gang til 10 ultimative basis-favoritter.

 

Spændende - tænkte jeg!

Det der med kun at købe få men gode og anvendelige ting,

det er lige noget for mig.

 

Nu er det selvfølgelig ret svært at fange ALLE med sådan en guide,

smag og behag er heldigvis individuel,

men det stod ret hurtigt klart,

at min basisgarderobe ikke er helt med på beatet

(hvis man spørger damebladene altså...)

 

Nr 1 et par skinny jeans

-dem kunne jeg ikke drømme om at gå med, kun kjoler til mig TAK!

Nr 2 en sort blazer

-av, av, sådan en ejer jeg heller ikke

(mon en gammelrosa kan gå an?)

Nr 3 Hurra endelig en kjole,

godt nok en stribet pyjamas-lignende en,

men jeg krydsede den af alligevel.

 

Nu skal jeg ikke kede dig med hele listen,

da jeg kom til enden havde jeg sat hak ved 2 ting,

næsten-kjolen og en klassisk trenchcoat

(jeg har fx heller ikke en sort blonde top eller en hvid skjorte)

 

Nu skal der heldigvis mere til at slå mig ud,

så jeg lukkede bare bladet,

lagde det pænt på plads,

hoppede i en prikket kjole og ud i solen.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤