Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Julegaver - Yes, det er den tid igen!

November 26, 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt, med alt dens pynt og gløgg og hygge og ikke mindst julegaver. Men hvad skal man så ønske sig?

Øverst på min drømme ønskeseddel har i mange år stået en klassisk Burberry trench coat. Den er super lækker, enkel og emmer bare af kvalitet og luksus. I tæt konkurrence ligger sandalerne fra Yves Saint Laurent, de er så utrolig smukke og meget behagelige at have på, (ja har både prøvet dem og sukket over dem flere gange) og de ville passe perfekt til alle mine kjoler. Også på drømmelisten står en tur til New York! Den by skal bare opleves igen og igen.

Dette år ønsker jeg mig fine sort / hvide vaser til min lejlighed, dem kan man aldrig få for mange af, et kagefad fra Royal Copenhagen og lidt luksus til mig selv fra Chanel.

I år har vi hos Weiz gjort det ekstra nemt for dig at ønske dig kjoler, tørklæder og smykker fra din yndlingsshop. Vælg blot dit budget og klik på billedet, bliv fristet af alle herlighederne og køb!
    

Og det er så nu at det bliver rigtig nemt for dig. Du sender blot dette link Weiz.dk til din kæreste, mand, forældre, veninde, søskende eller børn og de kan i ro og mag sidde der hjemme og vælge den perfekte gave til dig.I kommentarfeltet  ved check out kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket fint ind. 


Falder gaven ikke helt i din smag, så bytter vi naturligvis med et smil. I andledning af julen har vi udvidet vores returret til den 31/12 2013.

God Fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!
Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!

October 10, 2019

Og det bringer os direkte hen til dagens outfit, den über smukke prikkede røde Octavia kjole, og et look du helt sikkert ikke bliver overset i...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!
Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!

September 23, 2019

"Hvorfor har du slet ikke nogle billeder af Liva nederdelen i fuld figur på din webshop?" spurgte en kunde mig for noget tid siden.  Det havde jeg faktisk ikke et rigtig godt svar til, for Liva nederdelen er uden tvivl en af de mest succesfulde styles jeg nogensinde har designet, så det kan da godt virke lidt fjollet, at den er blevet overset i mine Dagens Outfits...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤