Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Julegaver - Yes, det er den tid igen!

November 26, 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt, med alt dens pynt og gløgg og hygge og ikke mindst julegaver. Men hvad skal man så ønske sig?

Øverst på min drømme ønskeseddel har i mange år stået en klassisk Burberry trench coat. Den er super lækker, enkel og emmer bare af kvalitet og luksus. I tæt konkurrence ligger sandalerne fra Yves Saint Laurent, de er så utrolig smukke og meget behagelige at have på, (ja har både prøvet dem og sukket over dem flere gange) og de ville passe perfekt til alle mine kjoler. Også på drømmelisten står en tur til New York! Den by skal bare opleves igen og igen.

Dette år ønsker jeg mig fine sort / hvide vaser til min lejlighed, dem kan man aldrig få for mange af, et kagefad fra Royal Copenhagen og lidt luksus til mig selv fra Chanel.

I år har vi hos Weiz gjort det ekstra nemt for dig at ønske dig kjoler, tørklæder og smykker fra din yndlingsshop. Vælg blot dit budget og klik på billedet, bliv fristet af alle herlighederne og køb!
    

Og det er så nu at det bliver rigtig nemt for dig. Du sender blot dette link Weiz.dk til din kæreste, mand, forældre, veninde, søskende eller børn og de kan i ro og mag sidde der hjemme og vælge den perfekte gave til dig.I kommentarfeltet  ved check out kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket fint ind. 


Falder gaven ikke helt i din smag, så bytter vi naturligvis med et smil. I andledning af julen har vi udvidet vores returret til den 31/12 2013.

God Fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!
Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!

March 20, 2019

Der er bare et eller andet specielt over en ensfarvet mørkeblå kjole, noget super elegant og tidløst. Og sat sammen med en kæk postkasserød cardigan får man et perfekt vintage inspireret look, -på den helt rigtige måde...

Læs mere article →

Dagens outfit | Storby cool i blomstret blå retrokjole
Dagens outfit | Storby cool i blomstret blå retrokjole

March 04, 2019

Jeg har efterhånden skrevet en hel del om Celine kjolen, rost den til skyerne, og fremhævet den både i "dagens outfit" og flere gange som Fredags Favorit.  Og det er der faktisk en god grund til! For Celine kjolen er ikke blot den bedst sælgende kjole jeg nogensinde har designet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Smukt forårs look i vintage-inspireret prikket kjole!
Dagens outfit | Smukt forårs look i vintage-inspireret prikket kjole!

February 27, 2019

"Hold da op hvor dine boobies ser flotte ud i den kjole" udbrød en af mine søde kor-veninder, da vi var ude og drikke lidt lækker vino fornylig. Tak ☺ Og ja, det havde hun faktisk helt ret i. For den nye Cora kjole har bare et snit, der understreger og fremhæver de helt rigtige ting...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤