Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Julegaver - Yes, det er den tid igen!

November 26, 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt, med alt dens pynt og gløgg og hygge og ikke mindst julegaver. Men hvad skal man så ønske sig?

Øverst på min drømme ønskeseddel har i mange år stået en klassisk Burberry trench coat. Den er super lækker, enkel og emmer bare af kvalitet og luksus. I tæt konkurrence ligger sandalerne fra Yves Saint Laurent, de er så utrolig smukke og meget behagelige at have på, (ja har både prøvet dem og sukket over dem flere gange) og de ville passe perfekt til alle mine kjoler. Også på drømmelisten står en tur til New York! Den by skal bare opleves igen og igen.

Dette år ønsker jeg mig fine sort / hvide vaser til min lejlighed, dem kan man aldrig få for mange af, et kagefad fra Royal Copenhagen og lidt luksus til mig selv fra Chanel.

I år har vi hos Weiz gjort det ekstra nemt for dig at ønske dig kjoler, tørklæder og smykker fra din yndlingsshop. Vælg blot dit budget og klik på billedet, bliv fristet af alle herlighederne og køb!
    

Og det er så nu at det bliver rigtig nemt for dig. Du sender blot dette link Weiz.dk til din kæreste, mand, forældre, veninde, søskende eller børn og de kan i ro og mag sidde der hjemme og vælge den perfekte gave til dig.I kommentarfeltet  ved check out kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket fint ind. 


Falder gaven ikke helt i din smag, så bytter vi naturligvis med et smil. I andledning af julen har vi udvidet vores returret til den 31/12 2013.

God Fornøjelse!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤