Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Julegaver - Yes, det er den tid igen!

November 26, 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt, med alt dens pynt og gløgg og hygge og ikke mindst julegaver. Men hvad skal man så ønske sig?

Øverst på min drømme ønskeseddel har i mange år stået en klassisk Burberry trench coat. Den er super lækker, enkel og emmer bare af kvalitet og luksus. I tæt konkurrence ligger sandalerne fra Yves Saint Laurent, de er så utrolig smukke og meget behagelige at have på, (ja har både prøvet dem og sukket over dem flere gange) og de ville passe perfekt til alle mine kjoler. Også på drømmelisten står en tur til New York! Den by skal bare opleves igen og igen.

Dette år ønsker jeg mig fine sort / hvide vaser til min lejlighed, dem kan man aldrig få for mange af, et kagefad fra Royal Copenhagen og lidt luksus til mig selv fra Chanel.

I år har vi hos Weiz gjort det ekstra nemt for dig at ønske dig kjoler, tørklæder og smykker fra din yndlingsshop. Vælg blot dit budget og klik på billedet, bliv fristet af alle herlighederne og køb!
    

Og det er så nu at det bliver rigtig nemt for dig. Du sender blot dette link Weiz.dk til din kæreste, mand, forældre, veninde, søskende eller børn og de kan i ro og mag sidde der hjemme og vælge den perfekte gave til dig.I kommentarfeltet  ved check out kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket fint ind. 


Falder gaven ikke helt i din smag, så bytter vi naturligvis med et smil. I andledning af julen har vi udvidet vores returret til den 31/12 2013.

God Fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤