Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Julegaver - Yes, det er den tid igen!

November 26, 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt, med alt dens pynt og gløgg og hygge og ikke mindst julegaver. Men hvad skal man så ønske sig?

Øverst på min drømme ønskeseddel har i mange år stået en klassisk Burberry trench coat. Den er super lækker, enkel og emmer bare af kvalitet og luksus. I tæt konkurrence ligger sandalerne fra Yves Saint Laurent, de er så utrolig smukke og meget behagelige at have på, (ja har både prøvet dem og sukket over dem flere gange) og de ville passe perfekt til alle mine kjoler. Også på drømmelisten står en tur til New York! Den by skal bare opleves igen og igen.

Dette år ønsker jeg mig fine sort / hvide vaser til min lejlighed, dem kan man aldrig få for mange af, et kagefad fra Royal Copenhagen og lidt luksus til mig selv fra Chanel.

I år har vi hos Weiz gjort det ekstra nemt for dig at ønske dig kjoler, tørklæder og smykker fra din yndlingsshop. Vælg blot dit budget og klik på billedet, bliv fristet af alle herlighederne og køb!
    

Og det er så nu at det bliver rigtig nemt for dig. Du sender blot dette link Weiz.dk til din kæreste, mand, forældre, veninde, søskende eller børn og de kan i ro og mag sidde der hjemme og vælge den perfekte gave til dig.I kommentarfeltet  ved check out kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket fint ind. 


Falder gaven ikke helt i din smag, så bytter vi naturligvis med et smil. I andledning af julen har vi udvidet vores returret til den 31/12 2013.

God Fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!
I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k) der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet, skrald op, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Læs mere article →

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤