Giveaway ● Hvem fortjener en WEIZ Copenhagen kjole???

WEIZ Copenhagen giveaway fjerde søndag i advent

Så er det blevet fjerde søndag i advent

og tid til WEIZ Copenhagens sidste giveaway

i denne omgang :-)

 

Jeg har gået og tænkt lidt over det,

og jeg har simpelthen besluttet mig

for at gøre det lidt anderledes denne gang.

Denne søndag skal det nemlig være

den helt rigtige person der vinder,

én der virkelig fortjener det!!!

 

Langt de fleste af os har jo til overflod

men det er der desværre nogle der ikke har...

Nogle har måske lidt svært ved at få enderne til at nå sammen,

specielt her i julemåneden,

og nogle har måske bare haft et lidt hårdt år?

Én af dem skal have en fin ny kjole fra WEIZ!

 

Er det dig?

Din veninde?

Din nabo, kollega, med-studerende eller en mor fra vuggestuen???

 

Fortæl mig hvem der virkelig fortjener en kjole!

 

Du kan skrive på bloggen, på Facebook

eller i en besked hvis du ønsker det.

 

Vinderen får naturligvis direkte besked

 

PS: Sidste uges vinder blev Pia

der ønskede sig et nyt bælte til hendes grøn / turkis Celine kjole.

Jeg har valgt et blå, for det giver en flot kontrast.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & blogger6 Svar

Pernille Bach Tengberg
Pernille Bach Tengberg

23 December, 2015

Mine to veninder, Charlotte og Tina har for nyligt mistet deres mor til kræft, kun 57 år. Der er ingen af de to piger og deres familier, der har mange penge og jeg tænkte at en fin WEIZ kjole ville kunne muntre en af dem en smule op i en svær tid – i den første jul uden deres elskede mor.

Mia Priskorn
Mia Priskorn

21 December, 2015

Sikke en god idé at glæde andre, der har fortjent det – helt i julens ånd! Min gode familieveninde Viviana har fortjent en kjole. Hun kæmper med fatique efter en kræftsygdom. Hun er mor til nu to store piger og tidligere professionel danser fra Argentina. Viviana sætter en ære i at tage sig godt og feminint ud, og pengene hænger ikke på træerne. Hvis nogen ville blive glad for en kjole, der sådan “dumper ned i turbanen”, så er det hende. KH – Mia

Mia
Mia

20 December, 2015

Min Mor fortjenesten Ny kjole. Trods min søster og jeg for længst er voksne, bruger hun meget mere energi på os end på og selv. Selvom hendes budget er lille er det vigtigst for hende at vi ikke mangler noget. Derfor har hun sjældent mulighed for at købe noget nyt til sig selv -og hvis hun endelig har prioriterer Hun det i hvert fald ikke, i det hun altid prioriterer børn og bar barnebarn højere end sig selv. Jeg ville sådan ønske at jeg kunne forkæle hende mere end jeg har mulighed for.

Karin Øgir
Karin Øgir

20 December, 2015

Min kære veninde Kirsten P, kunne jeg så godt unde at vinde en NY kjole. Hun bruger ikke penge på at købe nye dyre kjoler ( fordi budgettet skal holde), men frekventerer genbrugsbutikker – og det er også godt nok – og sjovt, men jeg ved hun villle blive glad for at få en HELT NY kjole fra et mærke hun kan li´- WEIZ! Håber hun vinder, så bliver hun henrykt ….og jeg med :-D

Maria Fonseca Nielsen
Maria Fonseca Nielsen

20 December, 2015

Anja Bloch som er guide i Gadens Stemmer og stifter af Brugernes Akademi fortjener en kjole. Hun har levet et hårdt liv som stofbruger og samtidig formået at være en kærlig og ansvarlig mor. Hun har levet og mistet mere end de fleste af os ønsker at forestille sig, men er fortsat smuk inden i og udenpå. På trods af sine mange evner og brændende engagement for at forbedre stofbrugeres vilkår og forhindre andre i at blive -brugere, får hun nok aldrig en reel chance for løn over kontanthjælpsniveau – og kommer derfor aldrig i nærheden af en smuk Weizkjole. Jeg håber derfor du vil vælge Anja – hun og en Weizkjole vil gøre hinanden ære.
Jeg ønsker at denne kommentar behandles fortroligt og ikke vises før evt. aftale. Tak.

Marlene Hauge
Marlene Hauge

20 December, 2015

Hej og Godmorgen
Min svigerinde fortjener rigtig meget at vinde en af de skønne weiz-kjoler. Hende og min bror flytter snart fra Kbh Ø til Fanø, for at komme væk fra en utrolig stresset hverdag, hvor enderne aldrig nåede hinanden og for at komme tættere på hendes far, som kæmper med lungehindecancer.
En kjole vil desværre ikke redde hendes far, men måske give hende lidt mere overskud og frirum.
Vh Marlene Hauge

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.