Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Man skulle have været et tusindben...

November 17, 2015

I skrivende stund sidder jeg på Kaffebaren på Amager,

jeg er gået lidt ud i verden,

for lige at mærke den

og se om jeg ville få ny inspiration

ved at sidde et andet sted at arbejde.

WEIZ Copenhagen blog på besøg på Kaffebaren Amager

Mens jeg sidder her

og tjekker mails,

og besvarer kommentarer på Facebook og Instagram

og opdaterer min webshop

og tjekker ordrer,

så kan jeg ikke lade være med

at filosofere lidt over mit arbejdesliv

og den udvikling der har været

gennem de sidste (snart) 15 år!

 

Dengang VAR det altså lidt mere enkelt...

 

Dengang var det ikke noget der hed

Facebook, Instagram, webshop, blogs osv

man havde en hjemmeside der blev opdateret en gang hver halve år,

når der var et par nye billeder at smide ind.

 

MEGET er sket siden da!!!

 

Altså,

jeg er uddannet designer.

Jeg har lært at få idéer

at sy og skabe og føre dem ud i livet...

 

Men siden jeg åbnede WEIZ Copenhagen i december 2000,

har jeg fået en hel del andre jobtitler også.

Jeg er designer, syerske, konstruktør,

producent og produktions-ansvarlig,

jeg er bogfører, butiksejer, sælger, blogger,

ekspert i både Facebook  og Instagram,

webdesigner, webshop-ejer, stylist og inspirator...

 

Og sikke noget mere jeg lige har glemt...

 

Heldigvis ELSKER jeg mit arbejde,

men det ville altså hjælpe at være et tusindben :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤