Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hverdagens små stylingtips!

November 19, 2015

Har du set det?

Den lille nye feature jeg har kastet mig ud i,

både på Instagram og Facebook?

Hver mandag har jeg de sidste 6 uger

postet et billede med et lille stylingtip,

sådan et du nemt kan lade dig inspirere af,

og måske liiige prøve at ændre bare en lille ting.

Altså bare så du kan få det meste ud af dine kjoler.

Jeg kalder det "Monday morning styling tip"

(i mangel af et bedre navn...)

 

På samme tid er det faktisk en sjov lille "oversigt" over,

hvad jeg selv render rundt i.

Så kan du få syn for sagen.

Den er god nok,

Jeg HAR faktisk kjole på hver dag :-)

(og selvfølgelig er den fra WEIZ Copenhagen!)

WEIZ Copenhagen styling tip Celine kjole med prikker WEIZ Copenhagen Styling tip Celine kjole med elastiskbælte Weiz Copenhagen styling tip synne kjoleWeiz Copenhagen mandags styling tip Iben kjole Weiz copenhagen Styling tip Alberte kjole med elastiskbælte Weiz copenhagen Styling tip Winnie denim kjole

 

Var dette inspirerende for dig? Så følg med på Instagram eller Facebook, hvor du også får de små individuelle styling tips med.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤