Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday favourites #10

November 03, 2015

"SIKKE en masse fine farver!"

Kunden står stadig i døren og kigger lidt rundt i butikken...

"hvor er det dejligt at se"

fortsætter hun og kommer ind,

"ja, for der er alt for mange butikker KUN med sort, grå og sand..."

 

Jeg kunne ikke være mere enig!

Sort og grå kan være fint nok,

men det klæder ikke så mange af os særligt godt.

Specielt ikke her om efteråret / vinteren

hvor sommerens sidste fregne for længst er falmet væk igen.

 

Heldigvis for alle farve-elskere

så har vi masser af farverige kjoler.

-Året rundt!

 

Se nu bare den sidste omgang Friday Favourites,

Selvom det er blevet koldt og lidt gråt,

så har vi stadig farver på både kjoler, tørklæder og strømpebukser.

 

OG det bliver vi ved med!

Det LOVER jeg!

Weiz Copenhagen friday favourites kjole iben Weiz Copenhagen friday favourites kjole Dina Weiz Copenhagen friday favourites kjole AlberteWeiz Copenhagen friday favourites kjole Dina square Weiz Copenhagen friday favourites kjole Celine Weiz Copenhagen friday favourites kjole Loretta blue spots

 

Behøver jeg huske dig på, at ALT naturligvis kan bestilles direkte på webshoppen? Vi sender dagligt kjoler ud, skal du have en med?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤