Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday favourites #10

November 03, 2015

"SIKKE en masse fine farver!"

Kunden står stadig i døren og kigger lidt rundt i butikken...

"hvor er det dejligt at se"

fortsætter hun og kommer ind,

"ja, for der er alt for mange butikker KUN med sort, grå og sand..."

 

Jeg kunne ikke være mere enig!

Sort og grå kan være fint nok,

men det klæder ikke så mange af os særligt godt.

Specielt ikke her om efteråret / vinteren

hvor sommerens sidste fregne for længst er falmet væk igen.

 

Heldigvis for alle farve-elskere

så har vi masser af farverige kjoler.

-Året rundt!

 

Se nu bare den sidste omgang Friday Favourites,

Selvom det er blevet koldt og lidt gråt,

så har vi stadig farver på både kjoler, tørklæder og strømpebukser.

 

OG det bliver vi ved med!

Det LOVER jeg!

Weiz Copenhagen friday favourites kjole iben Weiz Copenhagen friday favourites kjole Dina Weiz Copenhagen friday favourites kjole AlberteWeiz Copenhagen friday favourites kjole Dina square Weiz Copenhagen friday favourites kjole Celine Weiz Copenhagen friday favourites kjole Loretta blue spots

 

Behøver jeg huske dig på, at ALT naturligvis kan bestilles direkte på webshoppen? Vi sender dagligt kjoler ud, skal du have en med?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤