Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

5 ting jeg ikke vil undvære i min basis garderobe!

August 11, 2016

Efter det er gået op for mig,

at min basisgarderobe slet ikke lever op til den i damebladene,

som du kunne læse om den anden dag

Åh nej, min garderobe er vist slet ikke med på beatet...

har jeg gået og tænkt lidt på hvad jeg ikke kan undvære i min garderobe.

 

Dette er ikke en guide!

Og det er heller ikke en checkliste over ting du SKAL eje,

det er bare en opremsning af ting jeg ikke kan undvære.

Tag det til dig du kan bruge og træk på skulderen af resten :-)

 

Prikket kjole | WEIZ Celine blå kjole med hvide prikker på bloggen1. En lækker kjole der sidder godt og som jeg kan lide at have på. Jeg har sommeren igennem været ret så glad for den kobolt blå Celine kjole med hvide prikker. Den er virkelig skøn at have på, passer min figur og er nem at ændre look på igen og igen. Det er netop det der kendetegner en yndlings kjole, og det der gør at en kjole til 1000,- er et virkelig godt køb.

 

 

 

2. En stak bælter i forskellige farver der nemt skifter looket på min kjole. Til den blå Celine kjole har jeg fx brugt det glimmer-sorte tin farvede bælte til hverdag og det postkasserøde bælte hvis jeg ville have lidt mere knald på farverne.

 

Bordeaux strømpebukser | Oroblu strømper bordeaux 53. Masser af strømpebukser fra fantastiske Oroblu. Eftersom jeg har kjole på hver dag, skal der en hel del strømpebukser til, og de skal altså være i en ordentlig kvalitet. Der er næsten ikke noget værre end at have strømper på der sidder dårligt, så man skal gå og rette på dem hele tiden. Efter min mening findes der ikke ensfarvede strømper der sidder bedre og holder lige så godt som Oroblu. Hos mig er basis-farverne bordeaux og marine!

 

4. Et stort tørklæde der både varmer og giver lidt spræl til mit outfit. Mit White Inka har stort set hængt på mig hele sommeren, og det trænger vist til en udskiftning. Jeg har allerede set mig lidt lun på det helt nye Sparks med fine glimmer tern. Lige mig!

 

MIU MIU statement armbånd5. Mit statement armbånd fra Miu Miu. Ja, jeg ved godt at der er nogen der synes det armbånd er alt for meget af det gode, og det må de da gerne synes. Jeg ELSKER det, og det passer mig fint at det er lidt over the top! Da det har alle farver synes jeg lige det kan passe til det hele.

 


 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤