Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

5 ting jeg ikke vil undvære i min basis garderobe!

August 11, 2016

Efter det er gået op for mig,

at min basisgarderobe slet ikke lever op til den i damebladene,

som du kunne læse om den anden dag

Åh nej, min garderobe er vist slet ikke med på beatet...

har jeg gået og tænkt lidt på hvad jeg ikke kan undvære i min garderobe.

 

Dette er ikke en guide!

Og det er heller ikke en checkliste over ting du SKAL eje,

det er bare en opremsning af ting jeg ikke kan undvære.

Tag det til dig du kan bruge og træk på skulderen af resten :-)

 

Prikket kjole | WEIZ Celine blå kjole med hvide prikker på bloggen1. En lækker kjole der sidder godt og som jeg kan lide at have på. Jeg har sommeren igennem været ret så glad for den kobolt blå Celine kjole med hvide prikker. Den er virkelig skøn at have på, passer min figur og er nem at ændre look på igen og igen. Det er netop det der kendetegner en yndlings kjole, og det der gør at en kjole til 1000,- er et virkelig godt køb.

 

 

 

2. En stak bælter i forskellige farver der nemt skifter looket på min kjole. Til den blå Celine kjole har jeg fx brugt det glimmer-sorte tin farvede bælte til hverdag og det postkasserøde bælte hvis jeg ville have lidt mere knald på farverne.

 

Bordeaux strømpebukser | Oroblu strømper bordeaux 53. Masser af strømpebukser fra fantastiske Oroblu. Eftersom jeg har kjole på hver dag, skal der en hel del strømpebukser til, og de skal altså være i en ordentlig kvalitet. Der er næsten ikke noget værre end at have strømper på der sidder dårligt, så man skal gå og rette på dem hele tiden. Efter min mening findes der ikke ensfarvede strømper der sidder bedre og holder lige så godt som Oroblu. Hos mig er basis-farverne bordeaux og marine!

 

4. Et stort tørklæde der både varmer og giver lidt spræl til mit outfit. Mit White Inka har stort set hængt på mig hele sommeren, og det trænger vist til en udskiftning. Jeg har allerede set mig lidt lun på det helt nye Sparks med fine glimmer tern. Lige mig!

 

MIU MIU statement armbånd5. Mit statement armbånd fra Miu Miu. Ja, jeg ved godt at der er nogen der synes det armbånd er alt for meget af det gode, og det må de da gerne synes. Jeg ELSKER det, og det passer mig fint at det er lidt over the top! Da det har alle farver synes jeg lige det kan passe til det hele.

 


 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤