Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jeg er vild med retro - Men jeg ELSKER kjoler!

October 19, 2015

Retro kjoler er hot, hot, hot lige nu!

Man kan dårlig søge efter kjoler

uden der popper ord som

retro, vintage, pin-up eller klassisk op...

Og for en som mig,

der har lavet retro-inspirerede kjoler 

de sidste snart 15 år

-Jep du læste rigtig, snart 15 fucking år!!!

er det jo helt fantastisk :-)

 

Og dog...

 

Det virker en lille smule

som om begreberne er ved at blive lidt udvandede,

altså, bare fordi en kjole er farverig og fjollet

er den jo ikke nødvendigvis retro?!?

 

Retro betyder at noget vender tilbage

eller befinder sig bagude,

altså når/ hvis en designer genoptager elementer fra tidligere moderetninger.

 

Jeg er vild med retro,

det er nok ikke så svært at gennemskue!

Jeg er vild med halvtredser kjoler med sus i skørterne,

Tressernes kjoler med enkelte A-line sithuetter

og halvfjerdsernes psykedeliske mønstre

og flagrende ærmer!

-Og man kan finde tydelig inspiration fra alle disse årtier

i rigtig mange af mine kjoler!

 

MEN!

Weiz Copenhagen er ikke KUN et retro mærke

Weiz er "All about the dresses!"

med inspiration fra fortid, nutid og fremtid.

 

Det er derfor jeg siger

at jeg er vild med retro

-Men jeg ELSKER kjoler!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!
Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

I virkeligheden kræver det ret få komponenter at skabet det perfekte look. Hvis bare man har en skøn kjole, man både føler sig godt tilpas i, og der klæder dine former, så er resten bare ad-ons :-)  Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole....

Læs mere article →

Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!
Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!

September 10, 2018

Jeg vidste det faktisk helt fra starten! Helt tilbage fra dengang in faste "stof-pusher" sendte mig et billede af noget sort fugle-printet stof med ordene "Er det her ikke lige noget for dig..."  JO! For pokker da!!! Lige mig - Og lidt til...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔
Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔

September 04, 2018

Du kender det helt sikker godt! Følelsen af at være rigtig velklædt! Sådan den bedste udgave af dig selv, på vej til et vigtigt møde, arbejde, eller bare en aftale hvor du gerne vil gøre et godt indtryk.  Sådan har jeg det med Annabell skjortekjolen, og specielt i den nye ternede efterårs udgave ❤ For hold nu op hvor er den fin!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤