Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jeg er vild med retro - Men jeg ELSKER kjoler!

October 19, 2015

Retro kjoler er hot, hot, hot lige nu!

Man kan dårlig søge efter kjoler

uden der popper ord som

retro, vintage, pin-up eller klassisk op...

Og for en som mig,

der har lavet retro-inspirerede kjoler 

de sidste snart 15 år

-Jep du læste rigtig, snart 15 fucking år!!!

er det jo helt fantastisk :-)

 

Og dog...

 

Det virker en lille smule

som om begreberne er ved at blive lidt udvandede,

altså, bare fordi en kjole er farverig og fjollet

er den jo ikke nødvendigvis retro?!?

 

Retro betyder at noget vender tilbage

eller befinder sig bagude,

altså når/ hvis en designer genoptager elementer fra tidligere moderetninger.

 

Jeg er vild med retro,

det er nok ikke så svært at gennemskue!

Jeg er vild med halvtredser kjoler med sus i skørterne,

Tressernes kjoler med enkelte A-line sithuetter

og halvfjerdsernes psykedeliske mønstre

og flagrende ærmer!

-Og man kan finde tydelig inspiration fra alle disse årtier

i rigtig mange af mine kjoler!

 

MEN!

Weiz Copenhagen er ikke KUN et retro mærke

Weiz er "All about the dresses!"

med inspiration fra fortid, nutid og fremtid.

 

Det er derfor jeg siger

at jeg er vild med retro

-Men jeg ELSKER kjoler!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →