PIC #88 Blue butterfly del1 ● Arken museum of modern art

Hvad?

Blue butterfly

Hvor

Arken Museum of modern art

Hvorfor?

Behøver jeg nævne igen igen, at jeg er vild med farver? Næppe.

Popkunstneren Damien Hirst's The Four Elements (Who’s Afraid of Red, Yellow, Green and Blue)’ fra 2005 bliver pt udstillet på Arken i Ishøj. Kompositionen er egentlig ret enkel, en blå flade med ægte tørrede sommerfugle sat på. Lidt makabert måske! Det er noget med at det skal minde os om vores egen dødelighed...

Jeg tænker naturligvis bare farvekombinationer og kjoler. Ville dette ikke være et smukt print på en sommerkjole?

 

PIC er dagens tilfældige billede, skudt på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Billeder er det, der inspirerer mig allermest som kjole designer for Weiz Copenhagen. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler. 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.