Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvis det lyder for godt til at være sandt - Så er det det, HELT sikkert!

October 13, 2015

Den anden aften lå jeg og stenede foran fjernsynet.

Manden var i byen med nogle venner,

og jeg havde desværre raget en kedelig forkølelse til mig.

Mens jeg lå der og zappede rundt,

i min søgen efter noget CSI, Criminal Minds eller en anden krimi,

så jeg flere gange en reklame for en ny fin tøjkollektion i et stort varehus.

 

Stilen fejlede ikke noget.

Det så virkelig lækkert ud,

lidt kedeligt efter min mening,

bevares,

men sikkert noget der rammer bredt og salgsbart.

Det var ikke det der var problemet,

det var...

PRISEN?!?

Nederdel 79,-

Jeans 99,-

Kjole 139,-

 

Nu er jeg bare lige helt ærlig her!

Til de priser kan man umuligt producere under ordentlige forhold!

Sådan er det...

End of dicussion.

 

Tag fx en nederdel til 79,-

Hvis du trækker momsen fra er vi nede på 63,2

(og moms skal vi altså ALLE betale, om vi vil det eller ej)

Det beløb skal både dække omkostninger i Danmark

Som husleje, løn, el/ lys/ varme, reklamer i TV og ugeblade, emballage osv

OG faktiske produktions omkostninger

fx fragt fra Østen til DK, fabrikkens husleje, materialer, el/ lys/ varme

og i sidste ende tekstilmedarbejderens løn....

 

Hvor meget tror du lige der er tilbage til det menneske?

Tror du der er råd til at de sidder på ergonomiske korrekte stole,

i store lyse veludluftede lokaler,

med en lækker kantine ordning,

barnets første sygedag

og løn under ferie?

 

Næppe!

 

Hvis du ikke tror på mig,

så må jeg endnu en gang anbefale dig at se

The True Cost, du kan leje den på både Itunes og Amazon

Jeg ved godt,

at det sker så uendeligt lang væk.

Og at det er så nemt bare at lukke øjnene...

Men det kan vi altså ikke være bekendt!

Vi HAR altså råd til at give mere end 79,- for en nederdel!

 

LOV mig lige at du i det mindste tænker lidt over det,

næste gang du bliver fristet af et godt (og meget billigt) tilbud.

 

PS: Behøver jeg at sige at alle Weiz kjoler er produceret inden for EU,

af voksne uddannede kvinder der får en fair løn.

Andet vil jeg simpelthen ikke være med til.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

 

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤