Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday favourites ● Stylingtips til din Weiz Cph kjole! Del 9

September 19, 2015

 Hvorfor går alle danskere i sort???

Spørgsmålet kom fra en amerikansk turist,

jeg var faldet i snak med en dag i butikken.

Tjaa...

Det ved jeg ikke lige!?!

 

Der var en gang i 90'erne hvor det var sådan lidt smart,

undergrund...

specielt?

 

Sådan er det bestemt ikke mere!

 

Mon ikke det bare er bekvemmelighed?

En uniform?

(Eller måske dovenskab...)

 

Heldigvis kunne jeg berolige turisten med,

at vi er mange der gør ALT hvad vi kan,

for at inspirere!

Vise farver og mønstre

og nye måder at sætte dem sammen på!

 

Se bare de sidste 6 ugers Friday Favourites!

De er da ret skønne...

Og fulde af farver og godt humør :-)

   

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →