PIC #78 Det veldækkede bord ● Øgavl / Thurø

Hvad?

Det veldækkede bord

Hvor

Øgavl / Thurø

Hvorfor?

Jeg indrømmer det meget gerne, jeg er lidt af en "pynt-fe" når det kommer til borddækning. I min verden er et veldækket bord den bedste måde at byde ens gæster velkommen på. Her er der dækket til pinsefrokost "sommerhus-style" i fine forårsfarver.

 

PIC er dagens tilfældige billede, skudt på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Billeder er det, der inspirerer mig allermest som kjole designer for Weiz Copenhagen. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler. 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.