Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

På udkig efter stoffer!

September 10, 2015

Du kender det helt sikkert fra dig selv,

den der håndfuld spørgsmål

der bliver stillet igen og igen

....og igen...

 

Nogle af dem går måske lige til grænsen

-Kan du leve af det her???

(hmm er i hvert fald ikke død af det endnu)

-Hvad betaler du i husleje her???

(øh, det forstår jeg ikke hvorfor du vil vide)

--Hvor meget tjener du på en kjole???

(det kommer an på så meget)

 

Men så er der også de spørgsmål

hvor man godt kan forstå nysgerrigheden,

fx den om hvor / hvordan man finder / køber stof.

 

Det skal jeg sige dig!

 

Jeg har et par gode kontakter,

jeg fluks ringer til, hver gang jeg skal påbegynde en ny kollektion.

Et par steder jeg ved jeg aldrig bliver skuffet,

både mht farver, mønstre, kvalitet og service :-)

 

Og så er der jo stof-messerne.

Der er et par forskellige af slagsen,

og jeg har lige besøgt en af dem her i København.

 

På sådan en messe hænger store stofprøver, kaldet "hængere" på papstykker / bøjler på stativer, og så går man ellers rundt og kigger...

og kigger...

og prøver at bevare et overblik,

for der er ikke plads til at disponere forkert!

Jeg havde min skønne praktikant Helena med,

og vi fandt heldigvis nogle fantastiske stoffer til Spring 2015 kollektionen.

Du kan godt begynde at glæde dig!!!

Det gør vi i hvert fald :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!
Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!

October 15, 2018

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER kjoler! I alle farver og mønstre. Men selv jeg må nogle gange overgive mig, og lade en lækker strikket cardigan stjæle opmærksomheden 💛💛💛 Dagens outfit er ret så udsædvanligt tone-i-tone...

Læs mere article →

Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!
Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!

October 08, 2018

Jeg ved godt, at det for mange af jer, kan være en stor udfordring at vælge de "rigtige" strømpebukser til jeres kjoler, og at mange derfor ender med de klassiske, trygge sorte strømper.  Mange går rundt med en idé om at ALT skal matche, og at man endelig ikke må stikke ud! Men hvorfor dog det...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!
Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!

October 01, 2018

Når jeg kigger ind i mit klædeskab, så hænger der ikke mange ensfarvede kjoler. Faktisk stort set ingen, men derimod masser af prints i alverdens farver. Og det er jo egentlig lidt synd, for en ensfarvet kjole behøver bestemt ikke være kedelig, hvis den dresses op med skønne miks-og-match-farver...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤