Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

På udkig efter stoffer!

September 10, 2015

Du kender det helt sikkert fra dig selv,

den der håndfuld spørgsmål

der bliver stillet igen og igen

....og igen...

 

Nogle af dem går måske lige til grænsen

-Kan du leve af det her???

(hmm er i hvert fald ikke død af det endnu)

-Hvad betaler du i husleje her???

(øh, det forstår jeg ikke hvorfor du vil vide)

--Hvor meget tjener du på en kjole???

(det kommer an på så meget)

 

Men så er der også de spørgsmål

hvor man godt kan forstå nysgerrigheden,

fx den om hvor / hvordan man finder / køber stof.

 

Det skal jeg sige dig!

 

Jeg har et par gode kontakter,

jeg fluks ringer til, hver gang jeg skal påbegynde en ny kollektion.

Et par steder jeg ved jeg aldrig bliver skuffet,

både mht farver, mønstre, kvalitet og service :-)

 

Og så er der jo stof-messerne.

Der er et par forskellige af slagsen,

og jeg har lige besøgt en af dem her i København.

 

På sådan en messe hænger store stofprøver, kaldet "hængere" på papstykker / bøjler på stativer, og så går man ellers rundt og kigger...

og kigger...

og prøver at bevare et overblik,

for der er ikke plads til at disponere forkert!

Jeg havde min skønne praktikant Helena med,

og vi fandt heldigvis nogle fantastiske stoffer til Spring 2015 kollektionen.

Du kan godt begynde at glæde dig!!!

Det gør vi i hvert fald :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤