Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

På udkig efter stoffer!

September 10, 2015

Du kender det helt sikkert fra dig selv,

den der håndfuld spørgsmål

der bliver stillet igen og igen

....og igen...

 

Nogle af dem går måske lige til grænsen

-Kan du leve af det her???

(hmm er i hvert fald ikke død af det endnu)

-Hvad betaler du i husleje her???

(øh, det forstår jeg ikke hvorfor du vil vide)

--Hvor meget tjener du på en kjole???

(det kommer an på så meget)

 

Men så er der også de spørgsmål

hvor man godt kan forstå nysgerrigheden,

fx den om hvor / hvordan man finder / køber stof.

 

Det skal jeg sige dig!

 

Jeg har et par gode kontakter,

jeg fluks ringer til, hver gang jeg skal påbegynde en ny kollektion.

Et par steder jeg ved jeg aldrig bliver skuffet,

både mht farver, mønstre, kvalitet og service :-)

 

Og så er der jo stof-messerne.

Der er et par forskellige af slagsen,

og jeg har lige besøgt en af dem her i København.

 

På sådan en messe hænger store stofprøver, kaldet "hængere" på papstykker / bøjler på stativer, og så går man ellers rundt og kigger...

og kigger...

og prøver at bevare et overblik,

for der er ikke plads til at disponere forkert!

Jeg havde min skønne praktikant Helena med,

og vi fandt heldigvis nogle fantastiske stoffer til Spring 2015 kollektionen.

Du kan godt begynde at glæde dig!!!

Det gør vi i hvert fald :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤