Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Street art i Cabbagetown ● Rejseminder del 5

September 07, 2015

Hvis du har fulgt min blog længe,

så ved du at jeg er ret så vil med street art.

Altså den del der er rigtig kunst

ikke at forveksle med grafitti,

der i min optik bare er hærværk.

 

Anyway...

 

Da vi var til 5 o'clock vine bar på The Brice i Savannah,

(det kan du læse meget mere om her, hvis du gik glip af det...)

faldt vi i snak med en ældre herre fra Atlanta.

Han fortalte at han boede i Cabbagetown,

en bydel der angiveligt har fået sit navn, da en lastbil læsset med kål, væltede midt i det der dengang hed Factory Town, og en mand hurtigt råbte "free cabbages!"

Cabbagetown skulle  foruden være meget kendt for de mange vægmalerier, og han anbefalede os at køre forbi og tjekke det ud.

 

Som sag - Så gjort!!!

Og vi blev ikke skuffede :-)

Street art Cabbagetown / Atlanta

Street art Cabbagetown / Atlanta

Street art Cabbagetown / Atlanta

Hold øje med dagens inspirations PIC på bloggen i fremtiden, der kommer helt sikkert flere billeder fra Cabbagetown!

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤