Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Rigtig sydstats-stemning i Savannah ● Rejseminder del 4

September 03, 2015

Efter flere dagen i storbys-larm i New Orleans og Atlanta,

tog vi et par dage længere sydpå til Savannah

en smuk og hyggelig sydstats-by

 Det første der springer i øjnene

(specielt nu hvor jeg sidder og kigger mine billeder igennem...)

er hvor velholdt der er generelt,

og hvor utrolig GRØN byen er!

Du skal ikke gå mange 100 meter før du kommer til en lille grøn Square eller mini-park.

 

En af mange grønne pletter midt i byen.

 

Savannah er ikke blot en meget smuk by, det er også en historisk by.

Hotel the Brice

Hotel the Brice

Hotel the Brice

 

Kender du det, at man har fundet et hotel online,

hvor billederne bare så top-lækre ud,

men hotellet ikke heeelt levede op til standarten i virkeligheden?

Sådan var det bestemt ikke her, vi boede på The Brice,

et virkeligt, virkelig lækkert hotel.

Fedt design, lækker lobby, cool værelser

og bedst af alt:

5 o'clock vine hour!

En time hver dag hvor der blev serveret vin og snacks i lobbyen

Complimentary for hotel guests - naturligvis :-)

hvor man kunne hygge og falde i snak med andre gæster

eller bare sidde og nyde tosomheden og livet generelt...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤