Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jaaaaaa fotoshoot - Nu igen!!!

August 17, 2015

Sig mig en gang:

Er du ikke på fotoshoot hele tiden???

Ordene faldt fra min svigerinde, der gerne ville have lille Aksel afsat et par timer :-)

Og jo, det er jeg faktisk!

Hele 4 gange om året,

for med mange små kollektioner følger også mange fotoshoots.

 

Og det passer mig helt fint!

Jeg ELSKER det faktisk

det er kronen på værket

her hvor hele kollektionen kommer til sin ret

hvor alle de nye fine kjoler ses på en smuk model for første gang.

 

Vi skød lige et par dage før jeg tog på ferie, i et studie på Amager.

Jeg arbejder stort set altid sammen med de samme mennesker hver gang. Her er det fotografen Søren Meisterbrau der sætter op til look-book billederne.

Og her er make-up artist Patricia Maja Andersen ved at gøre modellen Caroline klar.

De nye kjoler hænger på rad og række, klar til en hurtig omgang lookbook billeder.

Det helt endelige resultat må du vente lidt med, kjoler (og billeder) kommer i butikkerne til november 2015.

PS: Min on-and-off-hund var selvfølgelig med, og det kan godt være hårdt sådan at skulle klappes og nusses hele dagen...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤