Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jaaaaaa fotoshoot - Nu igen!!!

August 17, 2015

Sig mig en gang:

Er du ikke på fotoshoot hele tiden???

Ordene faldt fra min svigerinde, der gerne ville have lille Aksel afsat et par timer :-)

Og jo, det er jeg faktisk!

Hele 4 gange om året,

for med mange små kollektioner følger også mange fotoshoots.

 

Og det passer mig helt fint!

Jeg ELSKER det faktisk

det er kronen på værket

her hvor hele kollektionen kommer til sin ret

hvor alle de nye fine kjoler ses på en smuk model for første gang.

 

Vi skød lige et par dage før jeg tog på ferie, i et studie på Amager.

Jeg arbejder stort set altid sammen med de samme mennesker hver gang. Her er det fotografen Søren Meisterbrau der sætter op til look-book billederne.

Og her er make-up artist Patricia Maja Andersen ved at gøre modellen Caroline klar.

De nye kjoler hænger på rad og række, klar til en hurtig omgang lookbook billeder.

Det helt endelige resultat må du vente lidt med, kjoler (og billeder) kommer i butikkerne til november 2015.

PS: Min on-and-off-hund var selvfølgelig med, og det kan godt være hårdt sådan at skulle klappes og nusses hele dagen...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤