Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jaaaaaa fotoshoot - Nu igen!!!

August 17, 2015

Sig mig en gang:

Er du ikke på fotoshoot hele tiden???

Ordene faldt fra min svigerinde, der gerne ville have lille Aksel afsat et par timer :-)

Og jo, det er jeg faktisk!

Hele 4 gange om året,

for med mange små kollektioner følger også mange fotoshoots.

 

Og det passer mig helt fint!

Jeg ELSKER det faktisk

det er kronen på værket

her hvor hele kollektionen kommer til sin ret

hvor alle de nye fine kjoler ses på en smuk model for første gang.

 

Vi skød lige et par dage før jeg tog på ferie, i et studie på Amager.

Jeg arbejder stort set altid sammen med de samme mennesker hver gang. Her er det fotografen Søren Meisterbrau der sætter op til look-book billederne.

Og her er make-up artist Patricia Maja Andersen ved at gøre modellen Caroline klar.

De nye kjoler hænger på rad og række, klar til en hurtig omgang lookbook billeder.

Det helt endelige resultat må du vente lidt med, kjoler (og billeder) kommer i butikkerne til november 2015.

PS: Min on-and-off-hund var selvfølgelig med, og det kan godt være hårdt sådan at skulle klappes og nusses hele dagen...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤