Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Jaaaaaa fotoshoot - Nu igen!!!

August 17, 2015

Sig mig en gang:

Er du ikke på fotoshoot hele tiden???

Ordene faldt fra min svigerinde, der gerne ville have lille Aksel afsat et par timer :-)

Og jo, det er jeg faktisk!

Hele 4 gange om året,

for med mange små kollektioner følger også mange fotoshoots.

 

Og det passer mig helt fint!

Jeg ELSKER det faktisk

det er kronen på værket

her hvor hele kollektionen kommer til sin ret

hvor alle de nye fine kjoler ses på en smuk model for første gang.

 

Vi skød lige et par dage før jeg tog på ferie, i et studie på Amager.

Jeg arbejder stort set altid sammen med de samme mennesker hver gang. Her er det fotografen Søren Meisterbrau der sætter op til look-book billederne.

Og her er make-up artist Patricia Maja Andersen ved at gøre modellen Caroline klar.

De nye kjoler hænger på rad og række, klar til en hurtig omgang lookbook billeder.

Det helt endelige resultat må du vente lidt med, kjoler (og billeder) kommer i butikkerne til november 2015.

PS: Min on-and-off-hund var selvfølgelig med, og det kan godt være hårdt sådan at skulle klappes og nusses hele dagen...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤