PIC #58 Fotoshoot ● Vesterbro / København

Hvad?

Fotoshoot Autumn 2015 kjoler kjoler kjoler

Hvor

Vesterbro / København

Hvorfor?

Jeg ved godt jeg har nævnt det tusind gange, men altså, der er ikke noget mere berigende og sjovt end at slutte en travl periode af med et fantastisk fotoshoot. Det er bare som om alt lige går op i en højere enhed.

Dette billede er fra Autumn 2015 kjole kollektionen og den kommer i butikken og ud til alle vores dejligt forhandlere lige om et sekund!

PIC er dagens tilfældige billede, skudt på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Billeder er det, der inspirerer mig allermest som kjole designer for Weiz Copenhagen. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler. 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.