PIC #57 Svaneke Ismejeri ● Svaneke / Bornholm

Hvad?

Budcykel foran Svaneke Ismejeri

Hvor

Svaneke Bornholm

Hvorfor?

Jeg er vild med steder der har deres helt egen gennemførte stil. Som fx Svaneke Ismejeri der emmede af nostalgi og "de gode gamle dage" både ude og inde. Desuden lavede de vildt gode is - Lige noget for mig.

PIC er dagens tilfældige billede, skudt på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Billeder er det, der inspirerer mig allermest som kjole designer for Weiz Copenhagen. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler. 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.