Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

HONEY - I'm back!

August 03, 2015

Jeg ved godt at der har være frygtelig stille på bloggen på det sidste.

Men altså...

Jeg havde en eller anden vag idé om at jeg lige skulle blogge lidt,

og dele billeder

og bare lige holde jer alle lidt ved ilden i min ferie...

MEN

Det skete altså ikke.

 

Da jeg først havde krammet min lillebror farvel i lufthavnen

og sat min om bord på et fly mod USA

så gik jeg i totalt ferie-mode

og glemte ALT om bloggen

(og Facebook, Instagram og Pinterest for den sags skyld)

 

Ok, helt glemte er måske så meget sagt!

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer.

Og jeg har selvfølgelig også tænk på blog emner

og undret mig, glædet mig og fået alle mine følelser i kog.

 

Desuden har jeg tænkt meget på fremtiden:

Er jeg glad?

Hvilken vej vil jeg gå?

Hvad er min drømme?

Mine mål?

 

Ferie er altid et skønt afbræk i hverdagen

hvor hjernen lige kan få lidt ro

og hvor man måske kan få lidt klarsyn :-)

Vi har kun ét liv,

og jeg skal helt sikkert have det meste ud af mit!!!

 

Én ting er jeg helt sikker på

Jeg vil blive ved med at lave fine kjoler

Og overraske dig

(og måske også lidt mig selv)

For det er nu en gang det jeg elsker at lave allermest <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤