Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

HONEY - I'm back!

August 03, 2015

Jeg ved godt at der har være frygtelig stille på bloggen på det sidste.

Men altså...

Jeg havde en eller anden vag idé om at jeg lige skulle blogge lidt,

og dele billeder

og bare lige holde jer alle lidt ved ilden i min ferie...

MEN

Det skete altså ikke.

 

Da jeg først havde krammet min lillebror farvel i lufthavnen

og sat min om bord på et fly mod USA

så gik jeg i totalt ferie-mode

og glemte ALT om bloggen

(og Facebook, Instagram og Pinterest for den sags skyld)

 

Ok, helt glemte er måske så meget sagt!

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer.

Og jeg har selvfølgelig også tænk på blog emner

og undret mig, glædet mig og fået alle mine følelser i kog.

 

Desuden har jeg tænkt meget på fremtiden:

Er jeg glad?

Hvilken vej vil jeg gå?

Hvad er min drømme?

Mine mål?

 

Ferie er altid et skønt afbræk i hverdagen

hvor hjernen lige kan få lidt ro

og hvor man måske kan få lidt klarsyn :-)

Vi har kun ét liv,

og jeg skal helt sikkert have det meste ud af mit!!!

 

Én ting er jeg helt sikker på

Jeg vil blive ved med at lave fine kjoler

Og overraske dig

(og måske også lidt mig selv)

For det er nu en gang det jeg elsker at lave allermest <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan får du det meste ud af din vintage T-shirt
Dagens outfit | Sådan får du det meste ud af din vintage T-shirt

March 26, 2019

Er du en af dem, der går rundt og tror, at en T-shirt KUN kan bruges sammen med et par jeans og sneaks? Så tro lige om igen!  En T-shirt er SÅ meget mere end det! Og det vil jeg gerne vise dig i dagens outfit.  Men først skal vi lige skrue tiden lidt tilbage, måske 1 halvt år eller mere...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!
Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!

March 20, 2019

Der er bare et eller andet specielt over en ensfarvet mørkeblå kjole, noget super elegant og tidløst. Og sat sammen med en kæk postkasserød cardigan får man et perfekt vintage inspireret look, -på den helt rigtige måde...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤