Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

HONEY - I'm back!

August 03, 2015

Jeg ved godt at der har være frygtelig stille på bloggen på det sidste.

Men altså...

Jeg havde en eller anden vag idé om at jeg lige skulle blogge lidt,

og dele billeder

og bare lige holde jer alle lidt ved ilden i min ferie...

MEN

Det skete altså ikke.

 

Da jeg først havde krammet min lillebror farvel i lufthavnen

og sat min om bord på et fly mod USA

så gik jeg i totalt ferie-mode

og glemte ALT om bloggen

(og Facebook, Instagram og Pinterest for den sags skyld)

 

Ok, helt glemte er måske så meget sagt!

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer.

Og jeg har selvfølgelig også tænk på blog emner

og undret mig, glædet mig og fået alle mine følelser i kog.

 

Desuden har jeg tænkt meget på fremtiden:

Er jeg glad?

Hvilken vej vil jeg gå?

Hvad er min drømme?

Mine mål?

 

Ferie er altid et skønt afbræk i hverdagen

hvor hjernen lige kan få lidt ro

og hvor man måske kan få lidt klarsyn :-)

Vi har kun ét liv,

og jeg skal helt sikkert have det meste ud af mit!!!

 

Én ting er jeg helt sikker på

Jeg vil blive ved med at lave fine kjoler

Og overraske dig

(og måske også lidt mig selv)

For det er nu en gang det jeg elsker at lave allermest <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤