Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

HONEY - I'm back!

August 03, 2015

Jeg ved godt at der har være frygtelig stille på bloggen på det sidste.

Men altså...

Jeg havde en eller anden vag idé om at jeg lige skulle blogge lidt,

og dele billeder

og bare lige holde jer alle lidt ved ilden i min ferie...

MEN

Det skete altså ikke.

 

Da jeg først havde krammet min lillebror farvel i lufthavnen

og sat min om bord på et fly mod USA

så gik jeg i totalt ferie-mode

og glemte ALT om bloggen

(og Facebook, Instagram og Pinterest for den sags skyld)

 

Ok, helt glemte er måske så meget sagt!

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer.

Og jeg har selvfølgelig også tænk på blog emner

og undret mig, glædet mig og fået alle mine følelser i kog.

 

Desuden har jeg tænkt meget på fremtiden:

Er jeg glad?

Hvilken vej vil jeg gå?

Hvad er min drømme?

Mine mål?

 

Ferie er altid et skønt afbræk i hverdagen

hvor hjernen lige kan få lidt ro

og hvor man måske kan få lidt klarsyn :-)

Vi har kun ét liv,

og jeg skal helt sikkert have det meste ud af mit!!!

 

Én ting er jeg helt sikker på

Jeg vil blive ved med at lave fine kjoler

Og overraske dig

(og måske også lidt mig selv)

For det er nu en gang det jeg elsker at lave allermest <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Yndlings Celine kjolen i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Yndlings Celine kjolen i fine efterårsfarver

November 12, 2018

Hver morgen når jeg cykler på arbejde, (Naturligvis iført kjole og høje hæle - Det kam man sagtens!) cykler jeg forbi Christianshavns Volde. Og hver dag, året rundt glædes jeg over den smukke natur, de store syrener og gæssene der snadrer rundt. Og hver dag tænker jeg på, hvor heldig jeg er at bo midt i byen...

Læs mere article →

Dagens outfit | Smuk i prikket vintage-inspireret look
Dagens outfit | Smuk i prikket vintage-inspireret look

November 05, 2018

Prikker! Kan vi overhovedet få nok?  Når jeg ser tilbage på de næsten 18 år, jeg har haft mit lille kjole-cirkus, (18 år - VILDT ikke?) så har prikkerne været én af de ting der har gået igen, kollektion efter kollektion... Både som de må fine, de store bomber, og de multifarvede kaskader...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekt kombination af mønstret retrokjole & lækker strik cardigan
Dagens outfit | Perfekt kombination af mønstret retrokjole & lækker strik cardigan

October 29, 2018

Bare fordi det er blevet koldere udenfor, er det bestemt ikke nogen undskyldning for at droppe vores elskede kjoler. Mange falder desværre i den "praktiske-fælde" og tror at kun bukser og flade støvler dur når vejret skifter. Mit svar er naturligvis NEJ - NEJ - NEJ!  Du kan sagtens bruge din kjole året rundt.

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤