Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

HONEY - I'm back!

August 03, 2015

Jeg ved godt at der har være frygtelig stille på bloggen på det sidste.

Men altså...

Jeg havde en eller anden vag idé om at jeg lige skulle blogge lidt,

og dele billeder

og bare lige holde jer alle lidt ved ilden i min ferie...

MEN

Det skete altså ikke.

 

Da jeg først havde krammet min lillebror farvel i lufthavnen

og sat min om bord på et fly mod USA

så gik jeg i totalt ferie-mode

og glemte ALT om bloggen

(og Facebook, Instagram og Pinterest for den sags skyld)

 

Ok, helt glemte er måske så meget sagt!

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer.

Og jeg har selvfølgelig også tænk på blog emner

og undret mig, glædet mig og fået alle mine følelser i kog.

 

Desuden har jeg tænkt meget på fremtiden:

Er jeg glad?

Hvilken vej vil jeg gå?

Hvad er min drømme?

Mine mål?

 

Ferie er altid et skønt afbræk i hverdagen

hvor hjernen lige kan få lidt ro

og hvor man måske kan få lidt klarsyn :-)

Vi har kun ét liv,

og jeg skal helt sikkert have det meste ud af mit!!!

 

Én ting er jeg helt sikker på

Jeg vil blive ved med at lave fine kjoler

Og overraske dig

(og måske også lidt mig selv)

For det er nu en gang det jeg elsker at lave allermest <3

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤