Friday favourites ● Del 8 Stylingtips til din Weiz Cph kjole!

Så gik der skam lige 6 uger mere med nye fine Friday Favourites!

Ja egentlig var det vist 8 uger,

eftersom jeg lige sprang over hvor gærdet er lavest mens jeg hold ferie...

Anyway;

Denne omgang bærer i høj grad præg af sommerens lidt lunefulde vejr.

Det har ikke lige været til at gennemskue om man kunne klare en hel dag uden strømpebukser under kjolen

Og et lækkert tørklæde har også været skønt at have ved hånden ;-)

 

Jeg synes det er lidt svært at vælge min favorit,

der er mange fine!

Men altså, jeg er jo lidt vild med den grønne Christel kjole med det orange tilbehør :-)

Hvilken er din favorit?

Smid meget gerne en kommentar!!!

 

Kan du ikke få nok? Så se også:

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.