Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

5 ting jeg ikke vil undvære, når jeg laver en ny kollektion!

July 13, 2015

Ja ja ja

Jeg indrømmer det gerne

Jeg ER den nørdede type

I hvert fald når det kommer til mit arbejde :-)

 

Hvis du læste min sidste blog post om den helt rigtige Weiz-feeling

så ved du også at det er meget vigtigt for mig SELV at lave min salgs-kollektion

Og det bliver altså til pænt mange kjoler på et år!

 

Derfor er det virkelig vigtigt at have værktøjet i orden!!!

Her kommer min top 5 over ting jeg ikke vil undvære når jeg skal sy en ny kollektion op.

 

1. Min saks

Der er ikke noget værre end at slippe stof med en halv sløj og døv saks. Desuden skal den ligge helt rigtig i hånden og ikke være for tung. Det har taget mig lang tid at finde denne saks, og den er MIN! Så ingen andre må bruge den.

2. Min nye super-professionelle dampstation

En perfekt presning af en kjole kan betyde alfa og omega, og der hvor man virkelig kan vise at man er professionel. Alle sømme skal ligge perfekt og oplægninger være helt snorlige. Det kræver selvfølgelig også et strygejern ud over det sædvanlige.

3. Min knappe-maskine

Man skal nok ikke have set mange Weiz Copenhagen kjoler, for at gennemskue at jeg er meget vild med fine betrukne trykknapper :-) De bliver alle lavet på denne lille håndsvings-fætter, der også kan bruges til hulnitter, betrukne spænder, udstandsninger og alverdens andres ting. En dyr men dejlig investering!

4. Min spids-lineal

Denne her fjollede lille blå dims med et spids hjørne er virkelig genial når man skal lave fx kraver med skarpe hjørner. Mange bruger spidsen af en saks, men det er meget nemt at komme til at presse for hårdt og lave et hul med den. Det sker aldrig med denne blå dims. Jeg fik den da jeg boede i USA for mange år siden, og den har været uundværlig i min sy-kit lige siden.

5. Mit sømmometer

Endnu en lille genistreg der har fulgt mig i årevis. Jeg synes det er meget vigtig at en kjole bliver lagt præcist op (endnu en af de ting man kan spotte en professionel på) jeg bruger gerne 2 cm, og ja jeg står med en lille lineal og måler mens jeg presser sømmen op. Mit sømmometer er genialt da det har præcise afmærkninger, og så er det lavet af metal, så der sker ikke noget hvis man rammer det med strygejernet.

 

Har du nogle små eller store ting der gør din hverdag nemmere?

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →