Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

5 ting jeg ikke vil undvære, når jeg laver en ny kollektion!

July 13, 2015

Ja ja ja

Jeg indrømmer det gerne

Jeg ER den nørdede type

I hvert fald når det kommer til mit arbejde :-)

 

Hvis du læste min sidste blog post om den helt rigtige Weiz-feeling

så ved du også at det er meget vigtigt for mig SELV at lave min salgs-kollektion

Og det bliver altså til pænt mange kjoler på et år!

 

Derfor er det virkelig vigtigt at have værktøjet i orden!!!

Her kommer min top 5 over ting jeg ikke vil undvære når jeg skal sy en ny kollektion op.

 

1. Min saks

Der er ikke noget værre end at slippe stof med en halv sløj og døv saks. Desuden skal den ligge helt rigtig i hånden og ikke være for tung. Det har taget mig lang tid at finde denne saks, og den er MIN! Så ingen andre må bruge den.

2. Min nye super-professionelle dampstation

En perfekt presning af en kjole kan betyde alfa og omega, og der hvor man virkelig kan vise at man er professionel. Alle sømme skal ligge perfekt og oplægninger være helt snorlige. Det kræver selvfølgelig også et strygejern ud over det sædvanlige.

3. Min knappe-maskine

Man skal nok ikke have set mange Weiz Copenhagen kjoler, for at gennemskue at jeg er meget vild med fine betrukne trykknapper :-) De bliver alle lavet på denne lille håndsvings-fætter, der også kan bruges til hulnitter, betrukne spænder, udstandsninger og alverdens andres ting. En dyr men dejlig investering!

4. Min spids-lineal

Denne her fjollede lille blå dims med et spids hjørne er virkelig genial når man skal lave fx kraver med skarpe hjørner. Mange bruger spidsen af en saks, men det er meget nemt at komme til at presse for hårdt og lave et hul med den. Det sker aldrig med denne blå dims. Jeg fik den da jeg boede i USA for mange år siden, og den har været uundværlig i min sy-kit lige siden.

5. Mit sømmometer

Endnu en lille genistreg der har fulgt mig i årevis. Jeg synes det er meget vigtig at en kjole bliver lagt præcist op (endnu en af de ting man kan spotte en professionel på) jeg bruger gerne 2 cm, og ja jeg står med en lille lineal og måler mens jeg presser sømmen op. Mit sømmometer er genialt da det har præcise afmærkninger, og så er det lavet af metal, så der sker ikke noget hvis man rammer det med strygejernet.

 

Har du nogle små eller store ting der gør din hverdag nemmere?

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!
Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

I virkeligheden kræver det ret få komponenter at skabet det perfekte look. Hvis bare man har en skøn kjole, man både føler sig godt tilpas i, og der klæder dine former, så er resten bare ad-ons :-)  Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole....

Læs mere article →

Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!
Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!

September 10, 2018

Jeg vidste det faktisk helt fra starten! Helt tilbage fra dengang in faste "stof-pusher" sendte mig et billede af noget sort fugle-printet stof med ordene "Er det her ikke lige noget for dig..."  JO! For pokker da!!! Lige mig - Og lidt til...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔
Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔

September 04, 2018

Du kender det helt sikker godt! Følelsen af at være rigtig velklædt! Sådan den bedste udgave af dig selv, på vej til et vigtigt møde, arbejde, eller bare en aftale hvor du gerne vil gøre et godt indtryk.  Sådan har jeg det med Annabell skjortekjolen, og specielt i den nye ternede efterårs udgave ❤ For hold nu op hvor er den fin!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤