Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Den rette Weiz-feeling <3

July 09, 2015

Jeg er i gang med at lave en ny kollektion

Vinter 2015 kollektionen

Den bliver FIN!!!

Det kan jeg godt sige dig :-)

Der er både prikker, prints, striber og alt det en fed kjole bare skal have.

 

 

Noget af det aller aller vigtigste for mig

er at jeg får lov til at arbejde på MIN måde!

 

Nogle designere tegner en fin tegning af deres designs, laver et målskema, vælger stof og farver, og sender så hele molevitten af sted til en fabrik, gerne i Kina eller Indien. Efter lidt tid kommer der så en prototype retur.

Og det fungerer sikkert helt fint for mange designere

Men ikke for mig!

Nej tak

Been there done that

Det fungerede slet slet ikke.

Hvorfor?

Tænker du mon så...

Det skal jeg fortælle dig!

 Det der virkelig driver værket hos mig

Det er at FÅ en idé - og LAVE den

Mine kjoler får først rigtig liv når jeg står med det i hånden

Lige fra de første streger på mønsterpapiret

til det sidste sting på den færdige kjole

Kun når det hele bliver lavet på MIN måde, får den færdige kjole den rette sjæl

og den der super vigtige Weiz-feeling <3

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤