Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit ● Nu på Kadeau på Bornholm

June 29, 2015

Nogle gange...

Så skal man bare give slip

give gas

og NYDE LIVET!

Derfor tog min mand og jeg forrige weekend et lille smut til solskinsøen Bornholm, for at besøge vore skønne venner.

JEP :-)

Og bare for at give den helt gas, spiste vi middag på Kadeau, en über-fantastisk-lækker-gourmet-restaurant der ligger helt ned til stranden.

Og hvad havde jeg så taget på til denne middag, tænker du måske?

Jeg kørte den lidt casual stil, med pink Iben kjole (der er stadig enkelte tilbage, bare så du ved det), Raya tørklæde, tin farvet Waist bælte (for ja, Ulla går sjældent uden for en dør uden et bælte i taljen...) og glimmer strømper fra Oroblu.

På fødderne havde jeg et par super fede retro stilletter fra Miu Miu der passer perfekt i både stil og farve, og i hånden en lille fin clutch fra Prada. NICE!

Se i øvrigt lige udsigten fra restauranten...

Og en af retterne, smukt med smuk på!

Du kan læse mere om Kadeau her

 

PS:

Synes du at det lyder som om jeg har en lidt dyr smag?

Så har du måske lidt ret...

Men måske læste du min tidligere post om 3 nemme ting vi alle kan gøre for at gøre verden til et lidt bedre sted?

Ellers så skynd dig at se her

Nu kan du måske bedre forstå det?

Jeg køber KUN god kvalitet, til gengæld køber jeg meget få ting, jeg virkelig gerne vil have i mit klædeskab.

FX er de der lækre Miu Miu stilletter ca 5 år gamle....

Og Prada clutch'en har 2 år på bagen

Og jeg elsker dem stadig <3

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤