Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit ● Nu på Kadeau på Bornholm

June 29, 2015

Nogle gange...

Så skal man bare give slip

give gas

og NYDE LIVET!

Derfor tog min mand og jeg forrige weekend et lille smut til solskinsøen Bornholm, for at besøge vore skønne venner.

JEP :-)

Og bare for at give den helt gas, spiste vi middag på Kadeau, en über-fantastisk-lækker-gourmet-restaurant der ligger helt ned til stranden.

Og hvad havde jeg så taget på til denne middag, tænker du måske?

Jeg kørte den lidt casual stil, med pink Iben kjole (der er stadig enkelte tilbage, bare så du ved det), Raya tørklæde, tin farvet Waist bælte (for ja, Ulla går sjældent uden for en dør uden et bælte i taljen...) og glimmer strømper fra Oroblu.

På fødderne havde jeg et par super fede retro stilletter fra Miu Miu der passer perfekt i både stil og farve, og i hånden en lille fin clutch fra Prada. NICE!

Se i øvrigt lige udsigten fra restauranten...

Og en af retterne, smukt med smuk på!

Du kan læse mere om Kadeau her

 

PS:

Synes du at det lyder som om jeg har en lidt dyr smag?

Så har du måske lidt ret...

Men måske læste du min tidligere post om 3 nemme ting vi alle kan gøre for at gøre verden til et lidt bedre sted?

Ellers så skynd dig at se her

Nu kan du måske bedre forstå det?

Jeg køber KUN god kvalitet, til gengæld køber jeg meget få ting, jeg virkelig gerne vil have i mit klædeskab.

FX er de der lækre Miu Miu stilletter ca 5 år gamle....

Og Prada clutch'en har 2 år på bagen

Og jeg elsker dem stadig <3

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!
Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

I virkeligheden kræver det ret få komponenter at skabet det perfekte look. Hvis bare man har en skøn kjole, man både føler sig godt tilpas i, og der klæder dine former, så er resten bare ad-ons :-)  Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole....

Læs mere article →

Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!
Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!

September 10, 2018

Jeg vidste det faktisk helt fra starten! Helt tilbage fra dengang in faste "stof-pusher" sendte mig et billede af noget sort fugle-printet stof med ordene "Er det her ikke lige noget for dig..."  JO! For pokker da!!! Lige mig - Og lidt til...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔
Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔

September 04, 2018

Du kender det helt sikker godt! Følelsen af at være rigtig velklædt! Sådan den bedste udgave af dig selv, på vej til et vigtigt møde, arbejde, eller bare en aftale hvor du gerne vil gøre et godt indtryk.  Sådan har jeg det med Annabell skjortekjolen, og specielt i den nye ternede efterårs udgave ❤ For hold nu op hvor er den fin!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤