Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit ● Nu på Kadeau på Bornholm

June 29, 2015

Nogle gange...

Så skal man bare give slip

give gas

og NYDE LIVET!

Derfor tog min mand og jeg forrige weekend et lille smut til solskinsøen Bornholm, for at besøge vore skønne venner.

JEP :-)

Og bare for at give den helt gas, spiste vi middag på Kadeau, en über-fantastisk-lækker-gourmet-restaurant der ligger helt ned til stranden.

Og hvad havde jeg så taget på til denne middag, tænker du måske?

Jeg kørte den lidt casual stil, med pink Iben kjole (der er stadig enkelte tilbage, bare så du ved det), Raya tørklæde, tin farvet Waist bælte (for ja, Ulla går sjældent uden for en dør uden et bælte i taljen...) og glimmer strømper fra Oroblu.

På fødderne havde jeg et par super fede retro stilletter fra Miu Miu der passer perfekt i både stil og farve, og i hånden en lille fin clutch fra Prada. NICE!

Se i øvrigt lige udsigten fra restauranten...

Og en af retterne, smukt med smuk på!

Du kan læse mere om Kadeau her

 

PS:

Synes du at det lyder som om jeg har en lidt dyr smag?

Så har du måske lidt ret...

Men måske læste du min tidligere post om 3 nemme ting vi alle kan gøre for at gøre verden til et lidt bedre sted?

Ellers så skynd dig at se her

Nu kan du måske bedre forstå det?

Jeg køber KUN god kvalitet, til gengæld køber jeg meget få ting, jeg virkelig gerne vil have i mit klædeskab.

FX er de der lækre Miu Miu stilletter ca 5 år gamle....

Og Prada clutch'en har 2 år på bagen

Og jeg elsker dem stadig <3

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤