Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dagens outfit ● Nu på Kadeau på Bornholm

June 29, 2015

Nogle gange...

Så skal man bare give slip

give gas

og NYDE LIVET!

Derfor tog min mand og jeg forrige weekend et lille smut til solskinsøen Bornholm, for at besøge vore skønne venner.

JEP :-)

Og bare for at give den helt gas, spiste vi middag på Kadeau, en über-fantastisk-lækker-gourmet-restaurant der ligger helt ned til stranden.

Og hvad havde jeg så taget på til denne middag, tænker du måske?

Jeg kørte den lidt casual stil, med pink Iben kjole (der er stadig enkelte tilbage, bare så du ved det), Raya tørklæde, tin farvet Waist bælte (for ja, Ulla går sjældent uden for en dør uden et bælte i taljen...) og glimmer strømper fra Oroblu.

På fødderne havde jeg et par super fede retro stilletter fra Miu Miu der passer perfekt i både stil og farve, og i hånden en lille fin clutch fra Prada. NICE!

Se i øvrigt lige udsigten fra restauranten...

Og en af retterne, smukt med smuk på!

Du kan læse mere om Kadeau her

 

PS:

Synes du at det lyder som om jeg har en lidt dyr smag?

Så har du måske lidt ret...

Men måske læste du min tidligere post om 3 nemme ting vi alle kan gøre for at gøre verden til et lidt bedre sted?

Ellers så skynd dig at se her

Nu kan du måske bedre forstå det?

Jeg køber KUN god kvalitet, til gengæld køber jeg meget få ting, jeg virkelig gerne vil have i mit klædeskab.

FX er de der lækre Miu Miu stilletter ca 5 år gamle....

Og Prada clutch'en har 2 år på bagen

Og jeg elsker dem stadig <3

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →