Just a sunny day!

Kender du det?

Når nogen kommer i nærheden af dig med et kamera, så bliver du pludselig super selvbevidst og helt mærkeligt kejtet...

Det gør jeg!!!

Måske er det derfor jeg befinder mig så super godt BAG et kamera :-)

Heldigvis har jeg en dejlig veninde, der af og til snupper mit kamera og skynder sig (lidt i smug) at skyde løs min vej.

Det resulterede i dette ret fine billede

-hvis jeg altså selv skal sige det :-)

Jeg sidder i en af mine yndlingskjoler Christel i lys denim, med et Raya tørklæde med fin pink neon kant og retro solbriller fra Marc Jacobs.

Og ja, selvom det ser ud som om jeg sidder i Sydfrankrig eller et andet eksotisk sted, så er jeg altså "bare" lige et smut på solskinsøen Bornholm.

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.